Themabijeenkomst: Vier inzichten over trainerschap

Sport is leuk! Niet voor niets staan er iedere week miljoenen Nederlanders op het veld, in het bad, in de hal of op de baan. Sport brengt mensen samen, zorgt dat ze gezond blijven maar vooral dat ze plezier hebben.

Hoe maak je sportplezier? Door als bestuurder, trainer, coach, scheidsrechter, jurylid of ouder je bewust te zijn van het feit dat je samen de vereniging maakt. Jij kunt positief gedrag stimuleren en ingrijpen als het fout gaat.

Plezier begint vaak op de training en daarom organiseert Sport-ID samen met NOC*NSF de bijscholing ‘Vier inzichten over trainerschap’. Een bijscholing van drie uur die geschikt is voor zowel de startende als de ervaren trainer. Op een interactieve manier kijk je als trainer of coach eens goed in de spiegel aan de hand van de vier inzichten: structureren, motiveren, individuele aandacht geven en regie overdracht. Waarom ben jij ooit trainer of coach geworden? Wat maakt jou uniek als trainer of coach? En op welke manier kan jij een nog betere trainer of coach worden?

De bijeenkomst is gratis en is op donderdag 14 maart van 18.45 uur tot 21.45 uur.

AANMELDEN: https://www.sport-id.nl/themabijeenkomst-vier-inzichten-over-trainerschap