LET OP: deze pagina kan regelmatig worden geactualiseerd.

CORONAPROTOCOL (VERSIE 13-09-21)

In en rondom het MFA-gebouw gelden de huidige coronarichtlijnen. Geef elkaar de ruimte en houdt 1.5 meter afstand.

Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. Sportwedstrijden zijn toegestaan. En onder voorwaarden is ook publiek bij die wedstrijden toegestaan.

Spelregels voor sport

Iedereen mag weer binnen en buiten sporten. De basismaatregelen moeten de kans op besmettingen voorkomen. Er geldt:

• Sporten in groepsverband is toegestaan.
  • Wedstrijden zijn toegestaan. Het gaat zowel om wedstrijden onderling en wedstrijden tegen andere clubs.
  • Als het nodig is voor de sportbeoefening is 1,5 meter afstand voor personen vanaf 18 jaar niet verplicht. Na het sporten is 1,5 meter afstand houden wel verplicht.
  • Houdt u verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Regels voor publiek bij sportwedstrijden

• Bij professionele wedstrijden is publiek toegestaan. Met coronatoegangsbewijzen voor evenementen is een hoger aantal bezoekers mogelijk.
  • Bij amateursport is publiek toegestaan, zowel bij wedstrijden als bij trainingen. Publiek heeft een vaste plek op 1,5 meter afstand van elkaar.

Gelden er extra maatregelen voor sportkantines?

Nee, sportkantines zijn open, net als de horecaondernemingen

Mogen op de sportlocaties douches, kleedkamers en sauna’s open?

Ja, die mogen open.

KIJK VOOR ALLE MAATREGELEN OP DE SITE VAN DE RIJKSOVERHEID.