Grote nederlaag in koud Borculo voor KSV

Vandaag staat de lastige uitwedstrijd op het programma tegen koploper Reünie in Borculo. KSV begint goed aan de wedstrijd, helaas resulteert dit niet in kansen.

Na 10 minuten wordt de koploper sterker. De eerste kans is een schot op doel welke door Pascal goed wordt gered. Na 24 minuten krijgt KSV de bal niet weggewerkt uit de eigen 16 meter en in de kluts wordt de 1-0 ingeschoten. 5 minuten later wordt na een hoekschop van KSV de spits van Reünie op randje buitenspel diep gestuurd. Hij verdubbelt de score. In de 35e minuut wordt de ruststand bepaald na een terecht toegekende penalty, 3-0.

Na rust komt KSV beter in het spel. Robert stuurt met een steekbal Max alleen op de keeper af. Zijn schot wordt gepakt door de keeper. Na een overtreding op Twan mag Tim aanleggen voor een vrije trap. Via de onderkant van de lat eindigt de bal net voor de lijn. Uit de hierop volgende hoekschop schiet Walter de afgeslagen bal mooi in het doel. 3-1 De fase na dit doelpunt is een sterke fase van KSV met een aantal gevaarlijke momenten voor het doel van Reünie.

In de 75 minuut is het echter weer aan Reünie. Een mooie aanval over rechts wordt afgemaakt. 4-1. De wedstrijd is beslist. In de laatste 5 minuten wordt er nog 2 maal gescoord door Reünie, 5-1 en 6-1. Een grote maar terechte nederlaag voor KSV in Borculo. Volgende week staat de belangrijke 6 punten wedstrijd uit naar Mariënveld op het programma.