Terugblik op huistoernooi 2022

Afgelopen zaterdag (11 juni 2022) was het eindelijk weer zo ver. Na 2 jaar afwezigheid was er eindelijk weer een huistoernooi, met bijbehorende BBQ en seizoenafsluiting. Het weer werkte uitstekend mee vandaag, de zon scheen overvol over sportpark De Bult.

Door 8 teams werd er vanaf 12.00u fel gestreden om de grote eer als winnaars het toernooi af te sluiten inclusief een lekkere koude versnapering voor na het toernooi. Dit jaar bleek na de finale dat het team “GMT Equipment” de sterkste was vandaag.

Na de prijsuitreiking was het woord aan voorzitter Jan van de Wolfshaar. Ook dit jaar heeft KSV weer een aantal jubilarissen. Barry Ikink, Bas Tanck en Marvin Spijkers waren allen 25 jaar lid. Marthijn Ubbink had zijn 40 jarig jubileum en Tonny Gebbinck is 50 jaar lid. Tonny Gebbinck is erelid geworden van KSV.

Ook enkele leiders werden bedankt voor hun jarenlange inzet bij KSV. Jos Overkamp en Niek Weenink stopten als leiders bij KSV 5. Jelle Spexgoor stopte als leider bij KSV 4 en Luuk Harmelink stopte als leider bij KSV 3.

Na het officiële gedeelte was het tijd voor de barbecue, en om gezellig met zijn allen na te borrelen.

Bij deze willen wij iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor alle hulp en bijdrage in welke vorm dan ook. De foto’s zijn te vinden in ons foto album.