Internationale topploeg daagt KSV 4 uit

KSV 4 speelt komende zaterdag 31 maart om 17.00 uur in Vragender een wedstrijd tegen het Luxemburgse Fc Käerch 3. Deze gelouterde ploeg herbergt veel oud-internationals met overvolle prijzenkast en daagt KSV 4 uit voor dit prestigeduel.

KSV 4 speler Bjorn Wallerbos – in het dagelijks leven rundveedierenarts in Luxemburg – traint regelmatig mee met deze geslepen ploeg. Hij vroeg zijn trainingsmakkers om een duel in Nederland te spelen. De mannen van Fc Käerch 3 namen deze uitdaging maar al te graag aan.

Waar alle Nederlandse ploegen al voor de winterstop uitgespeeld waren in Europa, moet KSV 4 de Nederlandse eer hoog houden tegen deze uitgekookte ploeg. Leider Bas Lageschaar heeft nog een kleine week om zijn mannen voor te bereiden op dit lastige duel. Zal hij een 5-3-2 uit de hoge hoed toveren? 4-4-2? Of toch gewoon 4-3-3? Volgende week zaterdag 31 maart zien we het.

KSV roept haar supporters op voor mooie sfeeracties te zorgen op sportpark De Bult en spandoeken mee te nemen. Diegene die het mooiste spandoek heeft, ontvangt een leuke prijs! De aftrap is om 17.00 uur. Kom op tijd, want de verwachting is dat het erg druk wordt. Vlak voor de aftrap klinken beide volksliederen. KSV vraagt haar supporters niet te fluiten wanneer het volkslied van Luxemburg klinkt.