KSV JO8 voetbalt goed, maar verliest helaas

Na een drietal bekerwedstrijden met wisselende resultaten, was het vandaag tijd om onze eerste competitiewedstrijd te spelen. We speelden in en tegen Winterswijk JO8-4. Om 8.30 wel te verstaan. En ondanks dat iedereen een stuk eerder aanwezig moest zijn dan dat ze doordeweeks naar school gaan, was iedereen er vol goede moed en op tijd.

Zo begonnen we ook aan de wedstrijd en het werd al snel 0-1 door Joaquin. De wedstrijd ging gelijk op en door enkele ongelukkige momenten was de ruststand 2-1. In de tweede helft werd gewisseld van keeper (Joaquin ging keepen i.p.v. Sten) en ook nu ging het weer gelijk op. Op een stand van 3-1 werd helaas een prachtig doelpunt van Kyan afgekeurd, omdat de bal net achter was geweest. Na de wederom ongelukkige 4-1 kwam het hoogtepunt van dit voetbalweekend. Een verre uittrap van Joaquin werd door Gijs uit de volley dwars door het net geschoten en zo werd de uiteindelijke eindstand van 4-2 bereikt.

Al met al waren er ondanks de verliespartij genoeg aanknopingspunten voor de rest van het seizoen. Joaquin pikte zijn wekelijkse doelpuntje mee, Sten is enorm balvast (zowel in het doel als in het veld), Sarah en Lenne heersen steeds meer op het middenveld, Desse kopt alle ballen weg, Kyan verdedigt met het mes tussen de tanden, Rens jaagt alles af en Gijs gaat vanaf heden elke wedstrijd zo’n doelpunt maken. Tel hierbij op het enthousiasme, hulp en de support (ook om 8.30 stonden ze deze zaterdag in grote getale langs de lijn) van de ouders en het kan niet anders dan dat we dit seizoen nog veel mooie momenten gaan beleven!