KSV 1 verliest 0-2 van Reunie

KSV ontving vandaag Reunie, de koploper in klasse 4C met nog geen enkel verliespunt. Het vertrouwen was er na de 5-0 winst op Mariënvelde, maar helaas mocht het vandaag niet baten voor KSV. De thuisploeg verloor met 0-2.

Beide ploegen begonnen gecontroleerd aan de wedstrijd, Reunie speelde de bal in hoog tempo rond om zo de defensie van KSV open te spelen. KSV bood goed weerstand aan de technische tegenstander en kwam meerdere malen gevaarlijk uit de hoek. Ondanks het veldoverwicht kwam Reünie in de 17e minuut uit het niets op voorsprong: een goede aanval over links werd door Pascal nog uit de goal gehouden met een redding, maar de bal belandde via de lat in de voeten van de spits van Reunie en de 0-1 viel.

Het spel ging over en weer tot de 36e minuut waar Reunie over rechts doorbrak met een goede voorzet die vrij ingekopt kon worden, 0-2. KSV kon daarna geen kansen meer creëren tot de rust.

Na de rust bleef hetzelfde spelbeeld doorgaan. KSV stond goed georganiseerd en gaf eigenlijk geen kans meer weg, maar de vele verdedigende inspanning zorgde er voor dat er amper energie was om nog aan te vallen. Reunie bleef de betere ploeg, hield eenvoudig stand en ging met de verdiende punten naar huis. KSV heeft vooral de schade beperkt weten te houden. Volgende week uit naar FC Eibergen; daar liggen nieuwe kansen om punten te pakken.