Marco Engelberts nieuwe trainer KSV

Marco Engelberts wordt volgend seizoen trainer van de selectie van KSV. De voormalig speler van KSV 1 en oud-trainer van KSH en Wolfersveen volgt Wim te Nijenhuis na dit seizoen op.

KSV uit Vragender en trainer Wim te Nijenhuis besloten na goed onderling overleg om aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan. De trainer is op dit moment bezig is aan zijn derde seizoen bij vierdeklasser KSV.

Engelberts speelde in het verleden meerdere seizoenen als voorstopper of spits in de hoofdmacht van KSV. De inwoner van Ruurlo was de afgelopen vier seizoenen trainer van KSH uit Harreveld. In zijn eerste seizoen werd hij meteen kampioen in de vijfde klasse C. Daarna speelde KSH zich met goed en verzorgd voetbal ieder seizoen knap veilig in de vierde klasse C. Engelberts startte dit seizoen als trainer van vijfdeklasser Wolfsveen. Half november stapte hij op omdat hij niet tevreden was over de instelling en beleving van enkele spelers.

In augustus volgend jaar leidt Engelberts de eerste training van de selectie van KSV. KSV is blij met de komst van de trainer en heeft alle vertrouwen in een prettige samenwerking. KSV wenst hem veel succes de komende seizoenen in Vragender.