Nieuwe shirts voor KSV 35+ 2

KSV 35+ 2 ontving afgelopen vrijdagavond 9 oktober haar nieuwe shirts van shirtsponsoren Betting Wonen en Wessels Tegels.

KSV Voetbal neemt sinds 2018 met één team deel aan een 35+ competitie op vrijdagavond. De belangstelling voor 35+ voetbal op vrijdagavond groeide in Vragender waardoor KSV afgelopen zomer een tweede 35+ team inschreef. KSV bedankt meubelwinkel Betting Wonen uit Bredevoort en tegelzettersbedrijf Wessels Tegels uit Lichtenvoorde voor de nieuwe shirts. KSV 35+ 2 speelde afgelopen vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen FC Eibergen 35+4 en verloor van HMC ’17 35+2, Longa ’30 35+2 en Grol 35+5.

Betting Wonen is de woonexpert in Bredevoort. Naast meubelen kunnen klanten er terecht voor bedden, raamdecoratie en vloeren. Klanten krijgen vrijblijvend tips en persoonlijk advies.

Wessels Tegels is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzettersbedrijf met ruim 100 medewerkers dat inmiddels meer dan 45 jaar bestaat. In Groenlo beschikt het tegelzetbedrijf over een eigen showroom met een zeer ruim aanbod van tegels en sanitair, kijk hiervoor op www.bettingressing.nl. In Winterswijk beschikt Wessels Tegels over een vernieuwde toonzaal met een schitterende collectie natuursteen voor gedenkmonumenten, aanrechtbladen, bouwbenodigdheden als hardsteen dorpels en vensterbanken en natuurlijk wand- en vloerafwerkingen voor zowel binnen- als buiten met prachtig mooi natuursteen. Kijk hiervoor op www.corbeel-greven.nl.