Teamindelingen senioren 2019-2020 + vacatures

A.s. zaterdag 15 juni staat ons jaarlijkse huistoernooi weer op het programma als mooie afsluiting van het seizoen. Daarna gaat iedereen genieten van een welverdiende zomerstop om zodoende weer op krachten te kunnen komen voor het volgende seizoen. De eerste bekerwedstrijden staan gepland op zondag 1 september, en voor alle senioren elftallen start op zondag 22 september de competitie. De trainers zijn nog druk bezig met het samenstellen van de oefenprogramma’s voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hierbij de voorlopige teamindelingen voor dames en heren (klikken om te downloaden). Mochten er vragen/opmerkingen zijn over de voorlopige teamindelingen, dan kan er contact opgenomen worden met Marijn Visser (KSV 1 en 2), Niels Hegeman (KSV 3 en 4), Niek Weenink (KSV 5 en 35+) of Maarten Wieggers (KSV/Erix VR1 en KSV/Erix VR1 7×7)

Vacatures:
Op dit moment hebben we nog een aantal vacatures.

Leider(s) KSV 3:
We zoeken voor KSV 3 nog één of 2 leiders. KSV 3 is afgelopen seizoen laatste geworden in de 6e klasse, en zal volgend seizoen uitkomen in de 7e klasse. KSV 3 is een relatief jong team, waarbij een groot aantal spelers meetraint met de selectie. We zoeken een enthousiast persoon die met name op de zondag leiding wil geven aan KSV 3.

Verzorger KSV 1:
We zoeken nog een verzorger voor KSV 1 op de zondagen.

Mochten jullie iemand weten die deze vacatures in wil/kan vullen, horen we dat heel erg graag.

Iedereen alvast bedankt voor het meedenken, en een goede zomerstop gewenst!

Een sportieve groet,
Bestuur KSV voetbal.