Teamindelingen senioren 2022-2023

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met de teamindelingen voor komend voetbalseizoen 2022-2023.

We zijn superblij met de goede samenwerking die er tussen de leiding is en ook de tussen de spelers. Zonder jullie hulp en begrip zou het nooit mogelijk zijn geweest om als ‘kleine’ vereniging op zondag nog steeds 5 heren elftalen op de been te brengen! Met ook twee 35+ teams op de vrijdag, een damesteam i.s.m. Erix op zondag en een dames team 7 tegen 7 op de vrijdag avond mogen wij oprecht trots zijn!

De teamindeling voor de heren senioren vind je hier. En de teamindeling voor de dames senioren hier.

Mochten hier vragen over zijn, dan kun je terecht bij (één van) de leider(s)/trainer van het team waar je het afgelopen seizoen hebt gespeeld. De betreffende leider zal indien nodig contact opnemen met het bestuur / TC.

Aan het einde van het seizoen hebben een aantal leiders te kennen gegeven te stoppen: Luuk Harmelink, Jelle Spexgoor, Niek Weenink en Jos Overkamp, via deze weg willen wij jullie nogmaals heel erg voor bedanken voor jullie inzet de afgelopen jaren!

De vrijgekomen positie bij KSV 5 wordt in gevuld door Bas Lageschaar, die van KSV 4 overkomt. Hierdoor zijn we voor KSV 4 nog op zoek naar extra leiding. Lijkt het jou leuk om op zondag ochtend leiding te geven, ken je iemand die dit misschien leuk zou vinden, of zit je in dit team en wil je Barry hierbij helpen. Meld je dan even bij Barry of het bestuur.

Verder beginnen we dit jaar met een brede selectie. Dit betekent dat een aantal spelers aan het einde van de voorbereiding door zullen vloeien naar het derde.

KSV 1 speelt volgend seizoen wederom in de vertrouwde Achterhoekse 4e klasse C. De competitie indelingen voor de overige teams worden later bekend gemaakt. Op zondag 25 september staat de eerste speelronde voor alle zondag senioren teams op het programma. De 35+ teams spelen de eerste ronde op vrijdag avond 23 september.

De KSV heren selectie begint op dinsdag 16 augustus met trainen. De eerste training voor de lagere elftallen zal begin september zijn.

We wensen iedereen alvast een mooie Zwarte Cross en fijne vakantie!

Tot volgend seizoen!

Een sportieve groet,

Namens het bestuur,

Pascal Wolterink
(Technische Commissie)