Zevenklapper voor KSV met twee hattricks van het spitsenduo Erwin en Stan

KSV 1 won vandaag met maar liefst 7-0 van FC Aramea uit Enschede dankzij twee hattricks van spitsenduo Erwin van de Wolfshaar en Stan Gunnewick en een doelpunt van Twan Jurjus.

Vandaag moest KSV aantreden tegen FC Aramea uit Enschede. Om de aansluiting met de middenmoot te behouden moest er vandaag gewonnen worden. Voor de winterstop werd in Enschede een fraaie 2-4 overwinning behaald. Vandaag trof men een getergde tegenstander na de doordeweekse 7-0 afstraffing tegen Sportclub Overdinkel. KSV was dus gewaarschuwd.
Al in de eerste minuut was er enorme kans voor FC Aramea maar het vizier van de spits stond nog niet op scherp. Hierna was het KSV dat de lakens uitdeelde en met fraai combinatievoetbal de tegenstander helemaal vastzette op haar eigen speelhelft. In de tiende minuut was het Erwin van de Wolfshaar die de 1-0 liet aantekenen na een flitsende aanval dwars door de achterste linie van FC Aramea. Nog geen 2 minuten later was het Stan Gunnewick die de 2-0 scoorde nadat hij de hele verdediging van FC Aramea er volledig uitliep en fraai afrondde in de verre benedenhoek. FC Aramea kon daar weinig of niets tegenover zetten en werd bij tijd en wijle volledig overlopen door KSV. Meerdere kansen dienden zich aan maar werden jammerlijk gemist. Toch was het weer Stan Gunnewick die in de 30e minuut de 3-0 scoorde nadat hij weer op volle snelheid de hele verdediging eruit liep. Met deze 3-0 stand ging men de rust in en het was wachten op meer treffers. Na de rust eenzelfde spelbeeld als voor de rust een fel aanvallend KSV die volledig grip had over de wedstrijd. Maar ook nu werden er aanvankelijk weer enorme kansen gemist. In 60e minuut was het wederom Stan Gunnewick die op volle snelheid door de verdediging van FC Aramea glipte en zijn derde doelpunt liet aantekenen 4-0, een hattrick!!
Erwin van de Wolfshaar kon hier uiteraard niet bij achterblijven en ook hij deed weer van zich spreken in de 77e minuut door de 5-0 te scoren na een fraaie aanval over de gehele as van het veld. Na deze stand werd er volop gewisseld en kwamen Twan Jurjus, Tom Ribbers en Frank Dijk in het veld voor respectievelijk Tim Minkhorst, Jouke Elshof en Tim Lageschaar. Maar de honger van KSV was echter nog niet gestild. In de 88e minuut was het Twan Jurjus die de 6-0 scoorde na een scrimmage in het doelgebied van FC Aramea. Tenslotte was het alsnog Erwin van de Wolfshaar die in de 90e minuut zijn derde doelpunt scoorde deze middag en de eindstand bepaalde op 7-0. Ook een hattrick!!
Kortom een perfecte wedstrijd van KSV met twee hattricks van de beide supersnelle spitsen voorin Stan Gunnewick en Erwin van de Wolfshaar, een niet te stoppen duo deze middag.
Pupil van de week was Isa Meerdink die met haar ouders genoot van deze fraaie wedstrijd. Volgende week maandag, tweede Paasdag is er de uitwedstrijd tegen FC Eibergen.

Door: Jan Harmelink