Alfons Spexgoor

* 28 januari 1954 - † 15 januari 2015

Op donderdag 15 januari is ons lid en oud-voorzitter Alfons Spexgoor onverwacht overleden. Wij zijn met z'n allen diep geschokt en verliezen in Alfons een persoon die met hart en ziel betrokken was bij onze voetbalvereniging. In de twintig jaar die hij als bestuurslid - waarvan 15 jaar als voorzitter – bij onze voetbalvereniging betrokken was, hebben we Alfons leren kennen als een zeer gedreven persoon met een grote betrokkenheid voor de club. Niets was hem teveel, wanneer er op het complex iets gedaan moest worden stond hij dag en nacht klaar maar ook bestuurlijk nam hij zijn verantwoordelijkheden. In het jaar waarin hij afscheid moest nemen van zijn Ankie heeft hij het voorzitterschap overgedragen maar zijn betrokkenheid bleef altijd.

Alfons is voor zijn enorme inzet en betrokkenheid hiervoor tijdens het 75-jarig jubileum van KSV Voetbal onderscheiden met de zilveren KNVB speld. Een prachtig hoogtepunt van die feestavond, zeker toen hij ter afsluiting van het formele gedeelte nog een emotionele toespraak hield waarin hij aan gaf wat KSV Voetbal voor hem ook allemaal betekende. Alfons is steeds betrokken gebleven bij KSV Voetbal. Hij speelde nog wekelijks in het veteranen team en was een trouwe bezoeker op de trainingen. Zo was hij ook afgelopen dinsdag nog aanwezig waar hij zijn partijtje meespeelde en nam hij zijn verantwoordelijkheid en heeft daar zijn laatste corveedienst gedraaid. We kennen Alfons als een man die altijd voor KSV Voetbal klaar stond met hart en ziel. En als zodanig zullen we hem ook herinneren en voor altijd in ons hart sluiten. Wij wensen Wilma, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verdriet. Een verdriet dat we delen.

Bestuur en leden KSV Voetbal