Sponsoring bij KSV voetbal

Als sponsor steunt u de activiteiten van KSV voetbal en het in stand houden van onze gezonde vereniging. Sponsoring is op meerdere manieren mogelijk:

• Kledingsponsor (tenue, traininspakken, tassen, etc.)
  • Bordsponsoring
  • Wedstrijdbal KSV 1
  • Advertentie clubblad thuiswedstrijden KSV 1

Naast de vermelde vormen van sponsoring is het ook mogelijk om op andere manieren KSV voetbal te steunen. U kunt altijd met de sponsorcommissie contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat krijgt u als sponsor?

Naast de publiciteit die u via de gekozen sponsoring krijgt, probeert KSV voetbal als blijk van waardering haar sponsoren een aantal extra's te bieden:

• U ontvangt net als alle leden en vrijwilligers de jaarlijkse presentatiegids
  • Vermelding als sponsor in de presentatiegids
  • Een gezellige sponsoravond
  • Gratis toegang bij thuiswedstrijden KSV 1

Contact

Mocht u interesse hebben in sponsoring voor KSV voetbal, kunt u contact opnemen met één van de leden van de sponsorcommissie of een e-mail sturen naar: sponsorcommissie@ksv-vragender.nl

In de sponsorcommissie zitten de volgende personen:

• Frank Dijk
  • Joop Kroezen
  • Tom Schotman
  • Maarten Wieggers (afgevaardigde hoofdbestuur)