Nieuws – Senioren

Voorlopige teamindelingen senioren 2021-2022

Ondanks dat we 2 vervelende corona seizoenen achter de rug hebben, zijn we verheugd te melden dat we voor volgend seizoen hetzelfde aantal voetbalteams weer op de been kunnen brengen.

Zie hier de voorlopige teamindelingen voor de heren senioren, en hier voor de dames senioren. Mochten hier vragen over zijn, dan kun je terecht bij (één van) de leider(s)/trainer van het team waar je het afgelopen seizoen bent ingedeeld. De betreffende leider zal indien nodig contact opnemen met Bestuur / TC.

De competitie indeling voor KSV 1 is reeds bekend gemaakt. KSV 1 speelt volgend seizoen wederom in de vertrouwde ‘achterhoekse’ 4e klasse C. De competitie indelingen voor de overige teams wordt bekend gemaakt op 28 augustus. Op zondag 26 september staat de eerste speelronde voor alle zondag senioren teams op het programma.

De KSV heren selectie begint op zondag 8 augustus met trainen. De eerste training voor de lagere elftallen zal begin september zijn.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie, en hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid weer terug aan het begin van volgend seizoen!

Een sportieve groet,

Bestuur KSV.

KSV 4 aast op zomerse versterking

Nu corona eindelijk (EINDELIJK) op z’n eind lijkt te lopen en de hoop begint te gloren dat er een seizoen langer dan 5 wedstrijden gespeeld kan worden, begint KSV 4 de balans op te maken voor het nieuwe seizoen. Hoe fit komen de mannen uit anderhalf jaar coronastop? Hoe zit het met het balgevoel? Weten de heren nog wel hoe een bal eruit ziet? Tijdens het inventariseren van de selectie kwam men tot de conclusie dat er nog wel wat scorend vermogen bij kon. Met deze instructies hebben wij onze scout op pad gestuurd. Na omzwervingen via Beltrum en Borculo kwam hij uiteindelijk uit in Barcelona. Daar bleek een zekere Lionel Messi zojuist clubloos te zijn geworden. Ondanks zijn respectabele leeftijd van 34 lentes denken wij dat hij nog zeker van waarde kan zijn voor het paradepaardje van de lokale voetbalvereniging. Mocht het niet zijn als goaltjesdief naast vedette Arjan van de Wolfshaar, dan wel als mentor voor supertalent Demi Gierkink. “We hebben helaas nog geen kennis kunnen maken, maar ik vertrouw erop dat Leo goed binnen de groep zou kunnen passen” verklaart aanvoerder Jelle Spexgoor “Ik zou niet weten wat zijn capaciteiten in de derde helft zijn, maar gezien zijn Argentijnse roots vertrouw ik erop dat hij menig lied zou kunnen meezingen in de kantine”. De zaakwaarnemer van De vlo is nog in overleg met de penningmeester over de vraag of de contributie aftrekbaar is van zijn belastingaangifte. Nadat deze plooien zijn gladgestreken hopen wij snel met een update te komen. Wordt vast en zeker vervolgd

KSV 4 houdt zowel conditie als moraal hoog ondanks pandemische kwellingen

Wij zijn blij u weer te mogen actualiseren over de bezigheden op en naast het veld, via ons vertrouwde media kanaal. Terugkijkend op het eenjarig jubileum van onze stay-at-home-challenge en onze uitverkiezing tot bijzondere sporters van het jaar Oost Gelre vonden wij het een gepast moment om terug te blikken op dit bijzondere jaar. Bij het passeren van deze mijlpaal merken wij een groot verlangen naar positief nieuws bij onze achterban. Dan zijn wij de beroerdste niet.

De plotselinge stop van het gehele amateurvoetbal heeft op financieel vlak een revolutie teweeg gebracht bij het vierde. De vrijgekomen tijd is door een aantal spelers geïnvesteerd in het creëren en beheren van een waar boetewetboek dat sinds een half jaar dictatoriaal gehandhaafd wordt op de schaarse wedstrijddagen. Eén van de beheerders komt anoniem met een statement; “De initiële reacties van medespelers waren nogal negatief, mede door de soms stevige bekeuringen op sommige overtredingen en wat gesteggel in de marge over de jurispidentie. Gelukkig staan ondertussen na wat aanpassingen alle neuzen dezelfde kant op en wordt er via de boetepot driftig geïnvesteerd in nieuwe teambuildingsactiviteiten voor wanneer de hele coronasituatie het weer toelaat.”

Met de versoepelingen van de coronaregels is het voor de jeugdige KSV’ers weer mogelijk om in teamverband te trainen op de zondagochtend, onder leiding van oefenmeester Hennie Wesselink. De bal rolt weer op de oefenhoek, reeds uitgerust met een state-of-the-art sproeisysteem. De onverbiddelijke, maar genoodzaakte, scheiding op basis van bouwjaar heeft een verandering teweeg gebracht binnen het team. “Betrokkenheid en zorgzame mentaliteit zijn meer dan ooit aanwezig tussen spelers en staf. De oudere spelers motiveren elkaar extreem om individueel aan hun conditie te werken”, becommentarieert leider Bas Lageschaar naar aanleiding van de gesprekken in de groepsapp.

Ten slotte willen wij vermelden dat de gegraveerde bierspatel in gave toestand is aangetroffen. Wij danken eenieder die heeft bijgedragen aan deze slopende zoektocht.

Ouder