Nieuws – Senioren

Einde voetbalseizoen

Nu de coronamaatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april a.s. is het voetbalseizoen 2019-2020 helaas definitief ten einde gekomen.

Dus geen trainingen en wedstrijden meer voor al onze spelende leden. Maar helaas ook geen voetbalkamp voor onze jeugd met de Pinksterdagen en geen huistoernooi op zaterdag 6 juni a.s.

Kortom een abrupt einde van het huidige voetbalseizoen.

Er is nu een schone taak weggelegd voor de Technische Commissies van de senioren en jeugd om te gaan kijken naar de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen 2020-2021. Zij zullen hierover gaan communiceren met de leiders/leidsters van alle teams om te vernemen welke leden beschikbaar blijven en welke leden eventueel de intentie hebben om te gaan stoppen.

Wij hopen uiteraard dat alle thans spelende leden beschikbaar blijven voor het nieuwe seizoen, zeker nu we bezig zijn met het opknappen van onze accommodatie (zie onze eerdere berichtgeving hierover met betrekking tot het 2e veld en de oefenhoek).

Mochten senioren toch onverhoopt willen besluiten om te gaan stoppen dan dien je dit vóór 31 mei a.s. kenbaar te maken bij onze secretaris Jan Harmelink (secretaris@ksv-vragender.nl of jan.harmelink@planet.nl). De jeugdleden hebben hiervoor reeds een mail ontvangen om dit vóór maandag 6 april a.s. kenbaar te maken, zodat de Technische Commissie Jeugd tijdig in overleg kan met Erix.

Tenslotte nog een verzoek mocht de Zwarte Cross toch doorgaan dan rekenen we weer op jullie hulp en inzet.

De gezondheid van een ieder heeft nu echter prioriteit en daarom blijf allemaal gezond.

Hoofdbestuur KSV

Jeugdbestuur KSV

KSV 4 genomineerd voor Sportverkiezing Oost Gelre

KSV 4
 is genomineerd in de categorie ‘Sportteam van het jaar’ bij de Sportverkiezing Oost Gelre.

“Deze beesten trainen op 32m boven NAP. De basis van de vereniging. Ze gaan strijdend, soms wel, ten onder, maar de sfeer is altijd 100%. Deze beesten worden steeds beter en effectiever.”

Wil je dat KSV 4 ook de publieksprijs wint? Stem dan op het team via een e-mail naar info@sportverkiezingoostgelre.nl. Dit kan tot uiterlijk 20 april!

Zware nederlaag KSV 1

KSV 1 leed afgelopen zondag een zware nederlaag. De ploeg uit Vragender verloor uit bij FC Bergh in ‘s-Heerenberg met maar liefst 5-1.

FC Bergh, voortgekomen uit een fusie van de clubs MvR, VVL en Stokkum, en KSV hadden voorafgaand aan het duel beide 21 punten. Het gelijke puntenaantal zei echter niets over de verhoudingen op het veld. KSV, dat kampt met het nodige (aanvallende) blessureleed, liep vrijwel de hele wedstrijd achter de feiten aan. FC Bergh was op alle fronten beter, en combineerde er op het natte kunstgrasveld lustig op los. KSV stelde er teleurstellend weinig tegenover en oogde inspiratieloos.

Na een half uur kwam FC Bergh terecht op een 1-0 voorsprong na slap verdedigen aan KSV-zijde. Een paar minuten later moest Tim Minkhorst zich noodgedwongen laten vervangen met een blessure. Tim werd vervangen door de 17-jarige Onder-19 speler Niek Berendsen, die zijn officiële debuut maakte. Vlak voor rust maakte Wout Oonk uit het niets gelijk. Wout kopte een prima voorzet van Stefan Tanck knap tegendraads binnen. De vreugde was echter van korte duur, want direct na de aftrap kwam FC Bergh alweer op voorsprong. Wederom na slap verdedigen. De teams gingen rusten met een 2-1 voorsprong voor FC Bergh.

Vlak na rust kwam FC Bergh op een 3-1 voorsprong en was de wedstrijd gespeeld. Na 60 minuten kwam er een tweede debutant binnen de lijnen aan KSV-zijde. De 17-jarige Bas Oonk verving Wout Oonk. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 5-1. Hier was niets op af te dingen.

Het is inmiddels alweer de derde nederlaag op rij. Volgende week staat de streekderby tegen HMC ’17 op het programma. Er zal dan uit een ander vaatje getapt moeten worden. Want als er zo wordt gevoetbald als afgelopen zondag krijgt KSV het tegen iedere tegenstander lastig.

Ouder