Nieuws – Senioren

Erix / KSV bedankt!

Bij deze wil ik van de gelegenheid gebruik maken om een dankwoord te plaatsen voor de jaren dat ik de dames van Erix / KSV 2 heb mogen begeleiden. Onlangs, tijdens de afsluiting van het afgelopen seizoen, heb ik de dames aangegeven een fijne periode van 4 seizoenen te hebben mogen meemaken. Telkens hebben we bovenin meegedraaid, helaas net niet voldoende voor een kampioenschap. Echter, toen ik begon aan de klus, was het doel om het plezier terug te brengen in het team. En daarin zijn we met z´n allen wel in geslaagd. Dat we daarnaast ook nog eens leuk voetbal op het veld lieten zien, was daarnaast een mooie bijkomstigheid. Aan alles komt een eind en zo had ik in het voorjaar al aangegeven te gaan stoppen en graag met een goed gevoel afscheid wilde nemen. De dames hebben er voor gezorgd dat dit dan ook gerealiseerd werd met een prima laatste seizoenshelft. Daarvoor heb ik de dames dan ook bedankt. Daarnaast wil ik ook de dames van het 1e bedanken voor hun inzet bij het 2e. Ik loop al heel wat jaren mee in het damesvoetbal, maar nog lang niet overal is de samenwerking tussen de teams zo goed als bij Erix / KSV. Een woord van dank ook aan de VIT dames en overige dames, die ook hun vrije tijd in hebben willen leveren om het 2e te helpen bij de wedstrijden. Top dat zoiets kan. In de 4 seizoenen heb ik me daarnaast ook altijd thuis gevoeld, bij zowel Erix als KSV. Daarmee wil ik maar aangeven dat iedereen trots mag zijn op al die vrijwilligers binnen de verenigingen die er elke keer maar weer zijn om het iedereen naar het zin te maken. Ik heb het in ieder geval als zeer positief ervaren hoe men zich bezig houd met de club. Bedankt hiervoor. Om niemand tekort te willen doen zal ik niet met namen gaan strooien, want iedereen die zich bezig hield met dames 2 wil ik daarvoor bedanken, van vlaggen tot tenue wassen, maar een groot woord van dank richt ik ook op Kobus te Brake. Iemand die zich met ziel en zaligheid inzet voor de club en waar ik heel goed mee heb kunnen samenwerken. Bijgevoegd nog de foto van de afsluitingsavond van een mooi stel. Het kenmerkte de sfeer en met weemoed neem ik dan ook afscheid. Ik kom zeker nog wel eens een kijkje nemen bij zowel Erix als KSV, ook wanneer de dames een keer moeten spelen. Bedankt allemaal en het ga jullie goed!!!

Groeten, Ronald Hummelink.

Voorlopige teamindelingen senioren seizoen 2018-2019

Na een lang seizoen, met als belangrijk resultaat handhaving van ons 1e (heren) elftal in de 4e klasse, zijn we achter de schermen al volop bezig geweest met het volgend seizoen 2018-2019.

Dames:
Vanaf volgend seizoen zal er 1 Erix/KSV dames zondag elftal bestaan, en twee 7-tegen-7 teams die periodiek op vrijdagavond voetballen. Het dames elftal zal haar wedstrijden op de zondag in Lievelde spelen, en van de 7-tegen-7 teams zal er 1 team gastvrouw zijn in Lievelde en 1 team in Vragender. Het dames elftal traint op dinsdagavond om 19:30 uur in Lievelde; en op donderdagavond om 19:30 uur in Vragender. Wanneer de 7-tegen-7 teams trainen wordt nog overlegd en wordt later bekend gemaakt.

Hierbij de dames teamindelingen voor komend seizoen.

Heren:
Zoals eerder al gemeld is zal met ingang van volgend seizoen een 35+ team ingeschreven die periodiek 7-tegen-7 wedstrijd gaat spelen op de vrijdagavond. Zie ook https://ksv-vragender.nl/aankomend-seizoen-35-competitie-op-vrijdagavond/.

Ondanks de invoering van deze 35+ competitie op de vrijdagavond, zijn we er toch in geslaagd aankomend seizoen weer 5 senioren elftallen op de zondag op de been te brengen. Dit komt doordat er 8 (talentvolle) spelers van Onder-19 overkomen, en dat een aantal oud-leden weer gaat voetballen op de zondag. Invoering 35+ en doorstroming jeugdspelers heeft er voor gezorgd dat een aantal teams er wat anders uitzien dan afgelopen seizoen.

Afgelopen seizoen hebben een aantal leiders aangegeven te willen stoppen. Inmiddels hebben we voor de meeste elftallen de technische staf rond.

Hierbij de voorlopige heren teamindelingen voor volgend seizoen.

Zoals aangegeven gaat het hier om een voorlopige teamindeling. Na de 3 bekerwedstrijden van KSV 1, 2 en 3 zal er een definitieve teamindeling volgen voor alle senioren teams.

Training:
Selectie (KSV 1 + 2)
De eerste training van de selectie (KSV 1 + 2) is op zondag 12 augustus om 10:30 uur. De selectie zal op dinsdag- en donderdagvond trainen, aanvang 19:45 uur. De selectie traint op de dinsdagavond samen. De donderdagavond zullen KSV 1 en 2 apart trainen; waarbij de spelers van KSV 3 met KSV 2 mee kunnen trainen. De trainingen van de selectie zullen net als afgelopen seizoen worden geleid door Wim te Nijenhuis (KSV 1) en Herman Duijn (KSV 2).

Lagere elftallen (KSV 3, 4, 5 en 35+)
De lagere elftallen trainen dinsdags om 20:00 uur onder leiding van Hennie Wesselink. Onder de lagere elftallen vallen dit seizoen KSV 3, 4, 5 en de spelers die uitkomen in de 35+ competitie. De eerste training van de lagere elftallen is op dinsdagavond 21 augustus, aanvang 20:00 uur.

Bekerwedstrijden en start competitie
KSV 1, 2 en 3 zijn ingeschreven voor het beker toernooi. De speeldata van het bekertoernooi zijn zondag 2, 9 en 16 september. De competitie zal een week ná de laatste bekerwedstrijd van start gaan: op zondag 23 september.

We wensen iedereen hierbij alvast een goede Zwarte Cross en een sportieve zomervakantie toe. Tot volgend seizoen!

Technische Commissie,
Maarten Wieggers, Marijn Visser en Niels Hegeman.

Links naar:
Erix-KSV dames seinioren – voorlopige teamindeling 2018-2019

KSV heren seinioren – voorlopige teamindeling 2018-2019_20180712

Grensrechters voor KSV 1 en Vrouwen 1 gezocht

KSV Voetbal is voor komend seizoen op zoek naar een grensrechter, die wil vlaggen bij het eerste elftal op zondagmiddag en naar een grensrechter, die wil vlaggen bij Erix/KSV Vrouwen 1 op zondagmorgen.

Geïnteresseerden, die willen vlaggen bij KSV 1, kunnen zich melden bij Coen Nijrolder (06 12 42 26 38). Wanneer je wilt vlaggen bij Erix/KSV Vrouwen 1, dat uitkomt in de vierde klasse, meld je dan bij Maarten Wieggers (06 57 53 74 35).

Archief