Nieuws – Senioren

Regiotoernooi bij KSV

Aanstaande zondag 27 augustus vindt het regiotoernooi plaats bij KSV in Vragender waaraan naast KSV 1 ook de eerste elftallen van Erix en HMC’17 aan deelnemen.

Toernooischema:
14.00 uur: KSV – Erix
15.00 uur: KSV – HMC’17
16.00 uur: Erix – HMC’17

De wedstrijden duren 45 minuten en bij een gelijke stand worden er strafschoppen genomen om een beslissing te krijgen. De prijsuitreiking vindt na afloop van het toernooi plaats.

Graag tot aanstaande zondag 27 augustus.

Teamindelingen senioren 2023-2024

Het is weer gelukt! De teamindelingen voor het seizoen 2023-2024 zijn weer rond.

Komend seizoen spelen we evenals vorig seizoen weer met vijf heren seniorenteams en in samenwerking met Erix één damesteam. Op de vrijdagavond behouden we twee heren 35+ teams en één damesteam.

We hebben ook al enkele nieuwe leiders. Naast de reeds aangekondigde aanstellingen, zie hier, hier en hier, hebben we Mark Betting als versterking voor KSV 3 en Marijn Visser als versterking bij KSV 4 weten te strikken.

De teamindeling voor de heren senioren vind je hier. En de teamindeling voor de dames senioren hier.

Mochten hier vragen over zijn dan kun je contact opnemen met mij of één van de leiders of trainers.

We wensen iedereen alvast een mooie Zwarte Cross en fijne vakantie!

Tot volgend seizoen!

Een sportieve groet,

Namens het bestuur,
Pascal Wolterink
(Technische Commissie)

KSV 2 neemt afscheid van trainers en leiders Stefan Wolterink en Erwin Visser

Na verscheidene seizoenen trainer en/of leider van KSV 2 te zijn geweest, hebben Stefan Wolterink & Erwin Visser besloten om te stoppen. Na de laatste wedstrijd van het seizoen en het huistoernooi zijn Stefan & Erwin door het team nog even in het zonnetje gezet. We willen Stefan en Erwin bedanken voor hun inzet al deze jaren! We hopen jullie in de toekomst nog veel bij KSV te gaan zien!

KSV 2

Ouder