Nieuws – Senioren

KSV 1 weer ingedeeld in 4C

KSV 1 is komend seizoen weer ingedeeld in de Achterhoekse vierde klasse C in plaats van de Twentse vierde klasse B. De KNVB maakte de indeling maandag 15 juli bekend. KSV 1 neemt in de competitie op tegen de volgende teams:

AD ’69
Basteom
Etten
FC Bergh
FC Dinxperlo
Gendringen
GWVV
Keijenburgse Boys
MEC
Meddo SC
SSA: HMC’17
Terborg
Ulfse Boys

Teamindelingen senioren 2019-2020 + vacatures

A.s. zaterdag 15 juni staat ons jaarlijkse huistoernooi weer op het programma als mooie afsluiting van het seizoen. Daarna gaat iedereen genieten van een welverdiende zomerstop om zodoende weer op krachten te kunnen komen voor het volgende seizoen. De eerste bekerwedstrijden staan gepland op zondag 1 september, en voor alle senioren elftallen start op zondag 22 september de competitie. De trainers zijn nog druk bezig met het samenstellen van de oefenprogramma’s voor de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Hierbij de voorlopige teamindelingen voor dames en heren (klikken om te downloaden). Mochten er vragen/opmerkingen zijn over de voorlopige teamindelingen, dan kan er contact opgenomen worden met Marijn Visser (KSV 1 en 2), Niels Hegeman (KSV 3 en 4), Niek Weenink (KSV 5 en 35+) of Maarten Wieggers (KSV/Erix VR1 en KSV/Erix VR1 7×7)

Vacatures:
Op dit moment hebben we nog een aantal vacatures.

Leider(s) KSV 3:
We zoeken voor KSV 3 nog één of 2 leiders. KSV 3 is afgelopen seizoen laatste geworden in de 6e klasse, en zal volgend seizoen uitkomen in de 7e klasse. KSV 3 is een relatief jong team, waarbij een groot aantal spelers meetraint met de selectie. We zoeken een enthousiast persoon die met name op de zondag leiding wil geven aan KSV 3.

Verzorger KSV 1:
We zoeken nog een verzorger voor KSV 1 op de zondagen.

Mochten jullie iemand weten die deze vacatures in wil/kan vullen, horen we dat heel erg graag.

Iedereen alvast bedankt voor het meedenken, en een goede zomerstop gewenst!

Een sportieve groet,
Bestuur KSV voetbal.

Laatste training

A.s. donderdagavond is de laatste training voor alle senioren.

Na de training is er voor een hapje en drankje gezorgd door KSV, tijdens de halve finale wedstrijd van de Nations League van Oranje tegen Engeland.

We hopen op een goede opkomst en een gezellige avond. Tot dan!