Nieuws – Senioren

Voorlopige teamindelingen senioren 2020-2021

Helaas is het afgelopen seizoen abrupt ten einde gekomen door het coronavirus. Zie ook https://ksv-vragender.nl/einde-voetbalseizoen. De werkgroep velden is ondertussen druk bezig (geweest) om de velden speelklaar te krijgen voor aankomend seizoen, zie ook https://ksv-vragender.nl/update-werkgroep-velden-ksv/. Het laatste nieuws (d.d. 20-06) hierover is dat de velden begin juli gereed zijn voor gebruik. De nieuwe ontmoetingsruimte is ook bijna klaar voor gebruik.

Ondanks dat het nog niet helemaal duidelijk is in hoeverre er straks weer gevoetbald kan worden, zijn we ervan uit gegaan dat er vanaf september gewoon weer wedstrijden kunnen worden gespeeld. Onder welke voorwaarden, moeten we dan nog maar afwachten.

Er zijn aankomend seizoen een aantal veranderingen t.o.v. afgelopen seizoen. Grootste verandering is de bezetting van de technische- en medische staf van KSV 1. Jan Willem Rutgers is aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer, en zal daarbij geassisteerd worden door Ruud Weenink. Luuk Molenveld wordt de vaste verzorger bij KSV 1 op de zondag. Daarnaast zijn we nog op zoek naar (een) extra grensrechter(s) die af te toe willen vlaggen bij KSV 1

Ook kunnen we aankomend seizoen een tweede 35+ herenteam verwelkomen, die op de vrijdagavond (7 tegen 7) wedstrijdjes gaan spelen.

Zie hier de voorlopige teamindelingen voor de heren senioren, en hier voor de dames senioren. Mochten hier vragen over zijn, dan kun je terecht bij (één van) de leider(s)/trainer van het team waar je nu bent ingedeeld. De betreffende leider zal indien nodig contact opnemen met Bestuur / TC.

Voor een kleine vereniging als KSV hebben we een relatief groot aantal senioren heren teams: 5 op zondag en 2 op vrijdag. Bij sommige teams kan de bezetting soms wat krap zijn door blessures, of door een leeftijdsgrens (zondag KSV 5 (40+) en vrijdag 35+). Om alle leden en teams wekelijks te kunnen laten spelen, wordt er soms een beroep gedaan op ieders flexibiliteit en begrip. Dit is de afgelopen seizoenen erg goed gegaan, en we hebben er alle vertrouwen in dat we op dezelfde voet verder kunnen gaan. Alvast dank daarvoor!

De eerste bekerwedstrijden (geldt voor heren KSV 1 en 2 en Dames 1) zijn gepland in het laatste weekend (29/30) van augustus. De eerste competitiewedstrijden voor alle teams zijn gepland in het weekend van 19/20 september. De KSV-selectie zal in juli beginnen met trainen. De training van de lagere elftallen (KSV 3,4,5 en 35+) zal naar verwachting begin september beginnen.

Allen een prettige zomer gewenst en hopelijk zien we elkaar snel weer op (het vernieuwde) Sportpark De Bult!

Een sportieve groet,

Bestuur KSV.

Wederom goed nieuws voor KSV 4

Na het behalen van de titel van speciale sporter van Oost Gelre eind april is er weer goed nieuws te melden. Want zoals premier Mark Rutte deze week bekendmaakte is de buitensport vanaf 1 juli weer toegestaan. Waar vanaf half maart  heel voetballend Nederland op slot ging kwam er voor de sterren van KSV 4 abrupt een einde aan hun succesvolste seizoen in jaren. Jarenlang was de ploeg van leiderstrio Lageschaar/Spexgoor/Ikink het lachertje van de seniorentak van de plaatselijke voetbalclub. Maar door jarenlang intensief trainen en een paar goede versterkingen in de afgelopen jaren was er dit seizoen tijd om te oogsten. Maar het corona virus gooide roet in het eten.

 Maar de spelers van KSV 4 bleven tijdens de voetballoze periode  niet stilzitten. Diverse spelers maakte de nodige kilometers op de fiets of ter voet. Ook werd een voetvolley toernooi georganiseerd om het balgevoel bij te houden/schaven. Tijdens deze bijeenkomst waar men natuurlijk rekening hield met de gestelde voorschriften en ook de 1,5 meter regel werd keurig gehanteerd. Maar voor sommige spelers is dat niet iets nieuws omdat ze dit ook op de zondagmorgen aanhouden qua mandekking op het voetbalveld.

Tijdens deze bijeenkomst werd er door middel van een quiz teruggeblikt op het afgelopen seizoen. Deze vragen werden het beste gemaakt door Luuk Molenveld, die alle vragen goed had. Ook werd er gestemd voor de speler van het jaar en dit werd Bram Ribbers. De ‘Dronken Doelman’ werd geprezen om zijn zowel voetballende als keeperskwaliteiten. Maar ook als sfeermaker in de derde helft draagt hij bij aan het uitstekende teamgeest. Verder werd er nog de topscorer benoemd en dat is Arjan van de Wolfshaar.

Als laatste werd er door de technische leiding twee aanwinsten gepresenteerd. Te weten Rob Gebbink en Remco Wolterink, zij komen beide over van KSV 2.

Inmiddels staan de spelers van KSV 4 te trappelen om weer het veld op te gaan. In verband met onderhoud aan de velden van sportpark de Bult moeten ze nog even geduld hebben. Over enkele weken zal onder bezielende leiding van trainer Hennie Wesselink hervat. Daar kan men optrainen richting van de eerste officiële wedstrijd.

Wanneer deze plaatsvindt is nog niet bekend maar hierover later meer.

Een sportieve groet,

Spelers en leiding van KSV 4

Einde voetbalseizoen

Nu de coronamaatregelen zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april a.s. is het voetbalseizoen 2019-2020 helaas definitief ten einde gekomen.

Dus geen trainingen en wedstrijden meer voor al onze spelende leden. Maar helaas ook geen voetbalkamp voor onze jeugd met de Pinksterdagen en geen huistoernooi op zaterdag 6 juni a.s.

Kortom een abrupt einde van het huidige voetbalseizoen.

Er is nu een schone taak weggelegd voor de Technische Commissies van de senioren en jeugd om te gaan kijken naar de nieuwe teamindelingen voor het komende seizoen 2020-2021. Zij zullen hierover gaan communiceren met de leiders/leidsters van alle teams om te vernemen welke leden beschikbaar blijven en welke leden eventueel de intentie hebben om te gaan stoppen.

Wij hopen uiteraard dat alle thans spelende leden beschikbaar blijven voor het nieuwe seizoen, zeker nu we bezig zijn met het opknappen van onze accommodatie (zie onze eerdere berichtgeving hierover met betrekking tot het 2e veld en de oefenhoek).

Mochten senioren toch onverhoopt willen besluiten om te gaan stoppen dan dien je dit vóór 31 mei a.s. kenbaar te maken bij onze secretaris Jan Harmelink (secretaris@ksv-vragender.nl of jan.harmelink@planet.nl). De jeugdleden hebben hiervoor reeds een mail ontvangen om dit vóór maandag 6 april a.s. kenbaar te maken, zodat de Technische Commissie Jeugd tijdig in overleg kan met Erix.

Tenslotte nog een verzoek mocht de Zwarte Cross toch doorgaan dan rekenen we weer op jullie hulp en inzet.

De gezondheid van een ieder heeft nu echter prioriteit en daarom blijf allemaal gezond.

Hoofdbestuur KSV

Jeugdbestuur KSV

Archief

Ouder