Nieuws – Senioren

Kobra Diensten voorziet alle senioren teams van nieuwe bidons.

Kobus te Brake, van Kobra Diensten uit Lievelde, heeft alle seniorenteams van KSV voorzien van een nieuw krat met nieuwe bidons.

Daar waar er op amateurvoetbal gebied weinig positiefs te melden valt momenteel is dit toch weer een positief bericht.

KSV wil dan ook Kobus te Brake hartelijk bedanken voor de bidons. Wij hopen dat ze veel punten gaan opleveren.

Kobus te Brake, al jaren trainer en leider bij KSV/ERIX VR1 en eigenaar van Kobra Diensten dat op 1 oktober j.l. alweer 5 jaar bestond, biedt cursussen aan op gebied van veiligheid. Voor o.a. cursussen over EHBO, BHV, VCA en reanimatie kun je bij Kobra Diensten terecht.

Nieuwe shirts voor KSV 35+ 2

KSV 35+ 2 ontving afgelopen vrijdagavond 9 oktober haar nieuwe shirts van shirtsponsoren Betting Wonen en Wessels Tegels.

KSV Voetbal neemt sinds 2018 met één team deel aan een 35+ competitie op vrijdagavond. De belangstelling voor 35+ voetbal op vrijdagavond groeide in Vragender waardoor KSV afgelopen zomer een tweede 35+ team inschreef. KSV bedankt meubelwinkel Betting Wonen uit Bredevoort en tegelzettersbedrijf Wessels Tegels uit Lichtenvoorde voor de nieuwe shirts. KSV 35+ 2 speelde afgelopen vrijdagavond met 1-1 gelijk tegen FC Eibergen 35+4 en verloor van HMC ’17 35+2, Longa ’30 35+2 en Grol 35+5.

Betting Wonen is de woonexpert in Bredevoort. Naast meubelen kunnen klanten er terecht voor bedden, raamdecoratie en vloeren. Klanten krijgen vrijblijvend tips en persoonlijk advies.

Wessels Tegels is een landelijk werkend en toonaangevend tegelzettersbedrijf met ruim 100 medewerkers dat inmiddels meer dan 45 jaar bestaat. In Groenlo beschikt het tegelzetbedrijf over een eigen showroom met een zeer ruim aanbod van tegels en sanitair, kijk hiervoor op www.bettingressing.nl. In Winterswijk beschikt Wessels Tegels over een vernieuwde toonzaal met een schitterende collectie natuursteen voor gedenkmonumenten, aanrechtbladen, bouwbenodigdheden als hardsteen dorpels en vensterbanken en natuurlijk wand- en vloerafwerkingen voor zowel binnen- als buiten met prachtig mooi natuursteen. Kijk hiervoor op www.corbeel-greven.nl.

KSV 1 speelt gelijk tegen Kilder 1 in foutenfestival zonder grote kansen

KSV 1 speelde haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk tegen Kilder 1. Na een matige eerste helft waarin de thuisploeg al vroeg op achterstand kwam, scoorde Tim Lageschaar kort na rust de 1-1.

Nadat KSV 1 afgelopen zondag knap met 0-1 in Varsselder van GWVV 1 won, speelde de ploeg vandaag haar eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen het gepromoveerde Kilder. KSV begon de wedstrijd slordig. Na veel foute inspeelpasses werd de bal in de 11e minuut te kort terug gespeeld op doelman Wesley Keegstra. De spits van Kilder kon de bal makkelijk onderscheppen en schoot deze beheerst binnen.
In het verdere verloop van de eerste helft kreeg KSV 1 maar geen grip op de wedstrijd. Kilder was een stuk feller en won de meeste duels. KSV 1 kwam in de 38e mininuut nog goed weg toen Kilder een grote kans kreeg na een verkeerde inspeelpass van doelman Wesley Keegstra. Kilder wist hiervan echter niet te profiteren. KSV speelde de eerste helft veel te veel lange ballen waardoor de ploeg weinig goed voetbal liet zien en het geen goede eerste helft was van de thuisploeg.

Na rust werd rechtsback Frank Dijk gewisseld vanwege een achillispeesblessure. Steffen Olyslager kwam voor hem in het veld.
Kort na rust zette Tim Lageschaar goed door en veroverde de bal. Tim passte de bal vervolgens naar de opkomende rechtsback Steffen Olyslager die hem goed voorgaf waarna Tim de bal keurig afmaakte en KSV op gelijke hoogte bracht.

Daarna kon KSV 1 helaas niet doordrukken. Kilder speelde alleen nog de lange bal. Hier kwamen enkele kansjes uit voort. 20 minuten voot tijd bracht trainer Jan Willem Rutgers Stan Gunnewick en Erwin vna de Wolfshaar in. Beide aanvallers konden het verschil vandaag echter ook niet maken. Stan Gunnewick spekte in de 83e minuut nog wel even de teampot, door een bal verkeerd in te gooien. Maar veel verder dan dit kwam Stan helaas ook niet.

Gezien de kansen en het veldevenwicht in de wedstrijd was 1-1 vandaag een terechte uitslag. KSV staat na twee wedstrijden op een keurige vijfde plek met vier punten. Aankomende zondag 11 oktober speelt KSV 1 om 14.00 uur in Miste tegen MEC, waar KSV 1 het vrijwel altijd lastig tegen heeft.

Bekijk hieronder de video van de wedstrijd KSV 1 – Kilder 1. Videospecialist Bas Lageschaar deed via een livestream liveverslag van de wedstrijd.

Archief

Ouder