Nieuws – Senioren

Jan Willem Rutgers en Stefan Wolterink blijven trainers KSV-selectie

Jan Willem Rutgers en Stefan Wolterink blijven ook volgend seizoen trainers van KSV 1 en KSV 2.

Beide trainers hebben onlangs hun contract bij KSV Voetbal verlengd. Rutgers begon afgelopen zomer als hoofdtrainer van KSV. De spelers van KSV 1 en KSV 2 zijn enthousiast over de trainingen van Jan Willem Rutgers en Stefan Wolterink. Beide partijen zetten de samenwerking dan ook met vertrouwen voort. Daarnaast blijft ook trainer Hennie Wesselink volgend seizoen de trainingen van de lagere elftallen verzorgen.

KSV bedankt Marco Engelberts en Jos Ikink

KSV-voorzitter Jan van de Wolfshaar en KSV-bestuurslid Niels Hegeman zijn half december bij Marco Engelberts en Jos Ikink thuis geweest om hen te bedanken voor hun periode als trainer en leider van KSV 1.

Het KSV-bestuur wilde aanvankelijk bij de eerste thuiswedstrijd van KSV afscheid nemen van Marco en Jos, maar door corona kwam het daar helaas niet van. Vandaar dat het bestuur besloot om afscheid te nemen in de vorm van een huisbezoek. Marco en Jos kregen een bierpakket en een mooie bos bloemen van KSV-voorzitter Jan van de Wolfshaar.

Marco Engelberts (foto) was afgelopen seizoen trainer van KSV 1.

Kobra Diensten voorziet alle senioren teams van nieuwe bidons.

Kobus te Brake, van Kobra Diensten uit Lievelde, heeft alle seniorenteams van KSV voorzien van een nieuw krat met nieuwe bidons.

Daar waar er op amateurvoetbal gebied weinig positiefs te melden valt momenteel is dit toch weer een positief bericht.

KSV wil dan ook Kobus te Brake hartelijk bedanken voor de bidons. Wij hopen dat ze veel punten gaan opleveren.

Kobus te Brake, al jaren trainer en leider bij KSV/ERIX VR1 en eigenaar van Kobra Diensten dat op 1 oktober j.l. alweer 5 jaar bestond, biedt cursussen aan op gebied van veiligheid. Voor o.a. cursussen over EHBO, BHV, VCA en reanimatie kun je bij Kobra Diensten terecht.

Archief

Ouder