Nieuws – Algemeen

Jaarvergadering KSV Voetbal

Dinsdagavond 15 oktober om 21.00 uur is de jaarvergadering van KSV Voetbal in de kantine van KSV. De agenda volgt.

Bestuur KSV Voetbal

Hart voor de Achterhoek

Het bestuur van KSV Voetbal vraagt al haar leden en fans om op KSV Voetbal te stemmen op de website van Rabobank voor de actie ‘Hart voor de Achterhoek’ van de bank. Hoe meer stemmen KSV Voetbal ontvangt, hoe groter de bijdrage van de Rabobank is.

Stemmen kan vanaf donderdag 5 september t/m donderdag 19 september op de website van de Rabobank. Vorig jaar nam KSV Voetbal ook deel aan de actie en ontving het een bijdrage van rond de € 600,00 van de Rabobank.

Vrijwilligersavond 2019

De vrijwilligersavond staat weer voor de deur. Dit jaar zal deze plaats vinden op vrijdagavond 13 september. Dit is een week later dan gebruikelijk, in verband met voetballende teams op 6 september. De officiële uitnodiging volgt!

Bestuur KSV