Nieuws – Algemeen

Wijziging aanvangstijd kaart avond a.s. vrijdag

Aanstaande vrijdag begint de kaartavond een half uur later dan gepland. Dit in verband met het afscheid nemen van oud lid, sponsor en trouw supporter Jan Lageschaar.

Vanaf 20.00u staat de koffie klaar, en om 20.30u willen we beginnen met de eerste ronde.

Alvast bedankt voor jullie begrip.

In memoriam: Jan Lageschaar

In memoriam
Jan Lageschaar
* 21 oktober 1951 – †15 februari 2024


Langs deze weg willen wij als bestuur van KSV Voetbal stilstaan bij het overlijden van Jan Lageschaar.

Hij was oud-speler, sponsor en fanatieke supporter van KSV heren 1. Jan heeft zelf tot ongeveer zijn 35e gevoetbald en is toen gestopt vanwege knieproblemen. Daarnaast is hij al jaren sponsor van KSV en ook meerdere jaren hoofdsponsor geweest van het eerste elftal met LAKO Wegtransportmiddelen BV.

Jan bezocht samen met zijn broer Jos de uitwedstrijden van KSV 1 en was ook vaak met Wilma bij de thuiswedstrijden. Als sponsor was hij altijd aanwezig op het huistoernooi; de gezellige afsluiting van het seizoen. Dit alles geeft aan dat hij nauw betrokken was bij KSV en de vereniging een warm hart toe droeg.

Wij wensen Wilma, de kinderen, kleinkinderen en familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bestuur KSV Voetbal.

Vrijwilligers in nieuwe jas gestoken

Het serviceteam van KSV Voetbal is afgelopen vrijdag door Lurvink Textiel in een nieuwe jas gestoken. 

Sinds de privatisering van KSV Voetbal is het team van vrijwilligers fors uitgebreid en zijn er diverse specialisten aangetrokken voor een goed en duurzaam onderhoud van het sportcomplex. Hierbij moet u denken aan de groep hoveniers, techneuten, de groep voor herstel van de speelschade en natuurlijk de allround vrijwilligers.

Naast het onderhoud op de vrijdagmiddag, wordt natuurlijk ook de wereldpolitiek en het voetbal uitvoerig besproken zodat het steeds een vol programma is. Daardoor is er naast het werk ook voldoende tijd voor ontspanning.

Vrijwilligers heel veel werkplezier met deze (door)werkjassen en dat jullie er nog lang plezier aan mogen beleven!

V.l.n.r.: Joop Kroezen, Joop Spijkers, Hennie Wesselink, Theo Wolterink, Wilfried Olyslager,
Aloys Smeenk, Frans Wolterink, Jos Lageschaar, Jos Overkamp, Johnny Tanck, Laurens Klein Gebbink, Jos Wolterink en Frans Schilderink.

Archief

Ouder