Nieuws – Algemeen

Nieuwe Werkgroep Voetbalvelden KSV

Al jaren is gesteldheid van ons 2e veld en de oefenhoek een doorn in het oog van vele spelers die gebruik maken van dit veld. Dit heeft ons als bestuur doen besluiten om nu toch maar eens te gaan kijken hoe wij onze velden kunnen verbeteren c.q. optimaliseren (denk hierbij aan verschillende soorten velden, zoals normale natuurgrasvelden, wetra velden (wedstrijd training) en hybride velden, nieuwe ledverlichting, nieuw beregeningssysteem etc.).

Wij hebben een aantal enthousiaste leden benaderd en bereid gevonden die samen met ons zitting willen nemen in de nieuw opgerichte werkgroep, n.l. Werkgroep Voetbalvelden KSV. In deze werkgroep zitten de onderstaande personen:

• Jan van de Wolfshaar
  • Jan Harmelink
  • Bram Dorresteijn
  • Thijs Wolterink
  • Marthijn Ubbink
  • Ruben Klein Gebbinck
  • Jelle Spexgoor
  • Jos Overkamp
  • Joop Spijkers

Als werkgroep gaan we nu onderzoeken en kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor onze accommodatie waarbij allereerst gekeken zal worden welke grasmat het beste bij onze vereniging past en wat dit ons oplevert qua werkzaamheden en qua financiële middelen, subsidies etc. en dit alles gaan we in kaart brengen om straks een helder plan te kunnen presenteren naar jullie toe.

Mochten jullie wensen, ideeën of suggesties hebben en wellicht ervaring met de hierboven genoemde types voetbalvelden deel dit dan met ons en laat je horen. Wij zullen dit inventariseren en uiteraard meenemen in onze plannen.

Speciaal hiervoor hebben wij een nieuw e-mailadres aangemaakt en wel: voetbalvelden@ksv-vragender.nl

Maak hiervan gebruik en denk samen met ons mee hoe wij onze velden kunnen verbeteren zodat wij straks een accommodatie hebben waar tegenstanders u tegen zeggen.

Oud IJzeractie verplaatst naar 31/08

In verband met de tractor sterrit & trekkerbal in Lievelde op zaterdag 24 augustus hebben wij besloten om onze oud ijzeractie 1 week op te schuiven naar zaterdag 31 augustus. Hierdoor hopen wij in ieder geval over voldoende tractoren te kunnen beschikken. Hou hier dus allemaal rekening mee!

Geslaagde kaartavond

Afgelopen vrijdag, 15 februari, was er weer de jaarlijkse kaartavond van KSV. De kantine zat gezellig vol, 22 paren schreven zich in. Na een kop koffie (of twee) konden we mooi op tijd beginnen. Onder het genot van een borrel en een hapje zou in drie boompjes duidelijk worden wie zich de winnaars mochten noemen van deze editie van de kaartavond bij KSV. Het ene boompje duurde wat langer dan de ander.. en uiteindelijk konden we om 00.15 uur aan de prijsuitreiking beginnen. Zoals ieder jaar, allereerst de poedelprijs. Verloot tussen de drie paren die onderaan geeindigd waren. De gelukkigen dit jaar waren Marijn Visser en Maarten Wieggers. Als derde eindigden (evenals vorig jaar) Johnny Tanck en Louis Mokkink met een puntenaantal van 4178. Gevolgd door Sven Weeber en Peter Huisman met een puntenaantal van 4212. De winnaars van deze avond, met een puntenaantal van 4220, waren Jan Overkamp en Jos Schuirink! Na het uitreiken van de prijzen, wederom een mooi gevuld vleespakket, bleef het nog een poos onrustig in de kantine.

Ik wil graag Liset bedanken voor haar hulp, iedereen bedanken voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar! Namens het KSV Bestuur, uw verslaggeefster (en gastvrouw) ter plekke, Doreen