Nieuws – Algemeen

Verzamelpunten en tijden Zwarte Cross opruimen

Graag willen we iedereen die zich nog niet op heeft gegeven of een extra avond wil helpen, vragen om zich op één (of meerdere) dagen te melden. Jullie hulp is meer dan welkom!

In de avonden: 18.15 uur verzamelen, zodat we 18.30 uur kunnen starten met opruimen. Op zaterdag 21 juli graag 8.45 uur aanwezig en 9.00 uur zullen wij starten.

• Dinsdag 17 juli: Vosdijk
  • Woensdag 18 juli: Visserijdijk
  • Donderdag 19 juli: Visserijdijk
  • Vrijdag 20 juli: Visserijdijk
  • Zaterdag 21 juli: Visserijdijk
  • Maandag 23 juli: Eikendijk
  • Dinsdag 24 juli: Eikendijk
  • Woensdag 25 juli: Eikendijk
  • Donderdag 26 juli: Eikendijk
  • Vrijdag 27 juli: Eikendijk

Alvast bedankt voor jullie inzet!

KSV Voetbal ontvangt 618 euro van de Rabobank

KSV Voetbal ontvangt 618,66 euro sponsorgeld van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek vanwege deelname aan de Rabobank actie Hart voor de Achterhoek. Vorig jaar nam KSV Voetbal ook deel aan de actie. Toen ontving KSV Voetbal 622 euro sponsorgeld van de bank. Namens KSV Voetbal bedanken we alle leden voor het stemmen op KSV Voetbal. Leden van de Rabobank mochten stemmen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen een club ontving, hoe groter de bijdrage van de Rabobank is. Bekijk de uitslagen van Hart voor de Achterhoek op de website van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek.