Nieuws – Algemeen

Geslaagde kaartavond

Afgelopen vrijdag, 15 februari, was er weer de jaarlijkse kaartavond van KSV. De kantine zat gezellig vol, 22 paren schreven zich in. Na een kop koffie (of twee) konden we mooi op tijd beginnen. Onder het genot van een borrel en een hapje zou in drie boompjes duidelijk worden wie zich de winnaars mochten noemen van deze editie van de kaartavond bij KSV. Het ene boompje duurde wat langer dan de ander.. en uiteindelijk konden we om 00.15 uur aan de prijsuitreiking beginnen. Zoals ieder jaar, allereerst de poedelprijs. Verloot tussen de drie paren die onderaan geeindigd waren. De gelukkigen dit jaar waren Marijn Visser en Maarten Wieggers. Als derde eindigden (evenals vorig jaar) Johnny Tanck en Louis Mokkink met een puntenaantal van 4178. Gevolgd door Sven Weeber en Peter Huisman met een puntenaantal van 4212. De winnaars van deze avond, met een puntenaantal van 4220, waren Jan Overkamp en Jos Schuirink! Na het uitreiken van de prijzen, wederom een mooi gevuld vleespakket, bleef het nog een poos onrustig in de kantine.

Ik wil graag Liset bedanken voor haar hulp, iedereen bedanken voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar! Namens het KSV Bestuur, uw verslaggeefster (en gastvrouw) ter plekke, Doreen

Potgrond actie 2019

De potgrond actie die gepland was op 2 maart a.s. is verplaatst naar zaterdag 9 maart a.s.

Over 2 weken komen wij namens KSV weer langs de deuren met onze jaarlijkse potgrondactie! Ook dit jaar weer met kwalitatief goede potgrond in zakken van 40 liter van Gunnewick tuin en dier. Dus noteer in uw agenda, zaterdag 9 maart, potgrondactie KSV!

PS: bij extreem slecht weer is het mogelijk dat we de potgrondactie moeten verzetten.

Kaartavond 2019

Zet weer in uw agenda:

Vrijdagavond 15 februari a.s. staat de jaarlijkse kruisjasavond weer op het programma.

Aanvang: 20.00u

Archief