Nieuws – Algemeen

Kaartavond 2020

Op vrijdag 7 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse kruisjas avond in de kantine van KSV.

Inschrijven en koffie vanaf 19.30, en we willen graag om 20.00u beginnen.

Entree: Voor leden/vrijwilligers/donateurs € 5,00 p.p. Voor niet leden € 10,00 p.p

Noteer het in de agenda en graag tot dan!

Bestuur KSV Voetbal

Sportparken KSV en Erix rookvrij

Namens de jeugdbesturen van KSV en Erix is besloten dat vanaf 2020 de sportparken tijdens jeugdactiviteiten rookvrij zijn.

Wij willen onze jonge leden het goede voorbeeld geven wanneer zij bij ons sporten, dit betekent dat tijdens de jeugdactiviteiten de sportparken rookvrij zijn. Rondom de sportparken hangen vanaf heden waarschuwingsbordjes waarop dit aangegeven staat.

Iedereen is en blijft uiteraard welkom op de sportparken, ook de rokers! We vragen rokers om buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken. De entree en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn en rondom de kantine worden rookvrij.

Graag vragen we jullie medewerking, laten we samen het goede voorbeeld geven en spreek elkaar aan wanneer iemand zich niet aan de regels houdt.

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Namens de jeugdbesturen van KSV en Erix

Nieuwjaarsreceptie 3 januari

Vrijdagavond 3 januari 2020 is om 20.30 uur de nieuwjaarsreceptie in de kantine van KSV. Alle inwoners van Vragender zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De organisatie is in handen van Vragenders Belang en het MFA-bestuur.

Voor die tijd vindt het jaarlijkse volleybaltoernooi plaats in de sporthal. Vanaf 19.00 uur strijden verschillende teams, onder andere van KSV Voetbal, Volleybal, en de MFA, om de eerste plaats. Het belooft een mooie avond te worden waar menig talent zijn of haar beste spel zal laten zien.

Komt u allen gerust kijken.

Ouder