Nieuws – Algemeen

Vacature: trainer / leider JO19

KSV Vragender is een kleine voetbalvereniging met ca. 270 leden uit Vragender. Voor het seizoen 2018-2019 zijn wij op zoek naar een :

Gedreven en enthousiaste trainer / leider voor de JO19

De trainer die wij zoeken:

• Traint het team 1 á 2 {in overleg ) keer in de week.
  • Begeleidt het team op de zaterdag bij de wedstrijd.
  • Hoeft niet (mag wel) in het bezit te zijn van een diploma maar enige ervaring is een pré.
  • Heeft ervaring met het trainen en begeleiden van junioren teams.
  • Is een goede vertegenwoordiger voor KSV.

De JO19-1 speelt op dit moment bovenin de 3e klasse en is een team met veel mogelijkheden, met name richting de toekomst van de selectie elftallen binnen KSV. Ook heeft dit team vorig seizoen de regionale bekerfinale gehaald. Een zeer knappe prestatie!

Ben jij de persoon die wij zoeken om het jeugdkader te versterken?

Voor verdere informatie en vragen kunt u contact opnemen met Sander Schilderink jeugdsecretaris@ksv-vragender.nl of Jorrit Spexgoor: 0622723674.

Geblesseerde spelers opgelet!

Alle geblesseerde spelers van KSV kunnen zich iedere dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur laten beoordelen en adviseren door fysiotherapeut René Olde Klieverik van het Gezondheidscentrum Oost Gelre in Lichtenvoorde.

René is dan te vinden in kleedkamer 4 van KSV. Door een juiste beoordeling kunnen blessures vroegtijdig gesignaleerd worden en kan René of één van zijn collega’s een speler goed adviseren.

Voor een uitgebreide, noodzakelijke behandeling kunnen geblesseerde spelers ook een afspraak inplannen met René Olde Klieverik of zijn collega Carleen Drostenborg van het Gezondheidscentrum Oost Gelre aan de Rapenburgsestraat 56 in Lichtenvoorde.

Spelers die vragen hebben of een afspraak in willen plannen kunnen bellen of appen naar:

• René Olde Klieverik (manueel therapeut): 06 83 60 73 27
  • Fysiotherapie Oost Gelre:                            0544 37 55 55
  • Carleen Drostenborg (sportfysiotherapeut): 06 39 20 90 50

Korting op winterpas bij Gelre Sports voor leden van KSV

Leden van KSV voetbal krijgen 10 procent korting op een winterpas bij Gelre Sports. Ze kunnen daardoor vanaf november 2017 voor 80 euro drie maanden onbeperkt sporten in het sportcentrum in Lichtenvoorde.

Normaal gesproken kost een winterpas 89,50 euro, maar KSV voetbal en Gelre Sports hebben in 2015 besloten te gaan samenwerken. De korting op winterpas is één van de acties van Gelre Sports voor de leden van KSV. Leden van KSV die maximaal één keer per week bij Gelre Sports willen sporten betalen 65 euro in plaats van 72,50 euro. Sporters kunnen in november of december 2017 hun winterpas abonnement voor drie maanden in laten gaan.

Bij aanmelding moeten leden van KSV hun KNVB pas laten zien aan de medewerker van het sportcentrum. Gelre Sports is gevestigd aan de Mercatorstraat 32, 7131 PX in Lichtenvoorde. Klik hier voor de openingstijden van Gelre Sports.