Nieuws – Algemeen

Voetbalkrant Oost Gelre 2023-2024 is uit

De Voetbalkrant Oost Gelre 2023-2024 is deze week weer verschenen als losse uitgave bij de Elna. Trainer Ferhat Ozerdogan van KSV 1 en zijn assistent Eddie Tolkamp blikken in een interview in de Voetbalkrant vooruit op het nieuwe seizoen en hun doelstellingen deze jaargang.

Secretaris Jan Harmelink van het hoofdbestuur van KSV gaat in de Voetbalkrant Oost Gelre in op de samenwerking tussen KSV en Erix. Naast KSV is er aandacht voor alle andere voetbalverenigingen in de gemeente Oost Gelre en Vios Beltrum.

De Voetbalkrant is hier digitaal te lezen: Voetbalkrant Oost Gelre 2023

We wensen iedereen veel leesplezier.Trainer Ferhat Ozerdogan van KSV 1 en zijn assistent Eddie Tolkamp (links) blikken in een interview in de Voetbalkrant Oost Gelre vooruit op het nieuwe seizoen en hun doelstellingen deze jaargang

Start ledenshop uitgesteld

Dinsdag verscheen er op de website en deze Facebookpagina een bericht over de start van de KSV-ledenshop. In verband met leveringsproblemen wordt de ledenshop nog aangepast. De start wordt daarom tot nader orde uitgesteld.

Excuses voor diegenen die hier al gebruik van hebben gemaakt.

Stemmen Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doet KSV Voetbal weer mee aan Rabo Clubsupport. Met het bedrag dat opgehaald wordt, wil KSV voor de supporters die de tribune niet kunnen betreden, bankjes aanschaffen voor langs het veld.

Hoe kan ik stemmen?

Als je klant én lid bent van de Rabobank dan kun je stemmen door in te loggen in de Rabo app of op Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens kan je klikken op ‘Rabo ClubSupport’.

Als je wel klant maar nog geen lid bent van de Rabobank dan kun je je eerst als lid aanmelden via de website https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/. Vervolgens kun je ook je stem uitbrengen.

Steun allemaal onze club en breng uiterlijk 26 september je stem uit op onze club! Stemmen kan tussen 4 en 26 september 2023.

Bedankt voor je stem!

Archief

Ouder