Nieuws – Algemeen

Huistoernooi 2024

Het huistoernooi 2024 staat gepland op zaterdag 1 juni aanstaande. Dit is voor zowel de jeugdleden als senioren leden. Zet het vast in de agenda. Meer informatie volgt t.z.t.

Nieuwe shirts voor KSV 2

Uit handen van Twan Gunnewick van Gunnewick Mengvoeders ontving aanvoerder Harm Groot Zevert van KSV 2 afgelopen zondag 3 maart nieuwe shirts.

Gunnewick Mengvoeders is al jaren sponsor van KSV 2 en de oude shirts waren aan vervanging toe. „Toen KSV vroeg of we de nieuwe shirts van KSV 2 wilden sponsoren, hoefden we niet lang na te denken. Voetbal zorgt voor verbinding in Vragender en wij dragen daar graag ons steentje aan bij”, zegt Twan Gunnewick.

Gunnewick Mengvoeders levert vanuit haar voerfabrieken in Vragender en Lichtenvoorde veevoer aan melkveehouders, varkenshouders en pluimveehouders. Daarnaast heeft Gunnewick een dierenwinkel in Lichtenvoorde. Hier kunnen klanten terecht voor alles op het gebied van tuin en dier. Voor zowel huisdieren als boerderijdieren hebben ze een ruim aanbod aan (eigen) voeders, dierbenodigdheden en huisvesting. Tevens beschikken ze over een groot assortiment aan tuingereedschappen, meststoffen, zaden en bloemen.

Kaartavond 2024

Afgelopen vrijdag avond was het dan zo ver, de kaartavond van 2024 stond op het programma. Na de koffie werd met 27 kaart paren gestreden om de eerste plaats. Rond de klok van 12 uur kon de stand worden opgemaakt.

De poedelprijs was dit jaar voor Jos Visser en Lobke Wessels met 3198 punten. Hierna moesten uiteindelijk nog 4 prijzen worden uitgereikt. Wegens een foutje in de telling bleek na het uitdelen van de vleespakketten aan de nummers 1, 2 en 3 dat koppel Louis Mokkink en Joop Kroezen recht hadden op de 2e plaats. Daarom is besloten om 4 prijzen uit de delen.

De 4e plaats was voor Bram Dorresteijn en Rolf Spijkers met 4041 punten. De 3e plaats ging naar Sven Weeber en Peter Huisman met 4110 punten. Zoals eerder genoemd eindigden Louis Mokkink en Joop Kroezen op de 2e plaats met 4154 punten. De winnaars van de avond waren Laurens Wieggers en Wilfried Olijslager met 4468 punten.

Er werd nog gezellig nagepraat onder genot van een borrel.

Bij deze wil ik Jan Harmelink en Marthijn Ubbink hartelijk bedanken voor hun goede zorgen achter de bar deze avond.

Ouder