Nieuws – Algemeen

Kantine voorlopig dicht en geen publiek meer

De besmettingen lopen op en daarom wil het kabinet de contactmomenten beperken om zo het coronavirus in te dammen. Het heeft daarom maatregelen genomen die vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan en sowieso de komende drie weken van kracht zijn. Voor alle sportclubs, en dus ook voor KSV, betekent dat:

-De ontmoetingsruimte/kantine is voorlopig gesloten

-Voetbalwedstrijden worden zonder publiek gespeeld

De rest van de maatregelen die we hebben genomen, blijven ook van kracht. Lees deze hier: https://ksv-vragender.nl/corona/

Blijf gezond en desondanks veel speelplezier de komende weken!

Jaarvergadering uitgesteld en update coronaprotocol

De jaarvergadering van KSV Voetbal, die normaal in oktober plaatsvindt, gaat voorlopig niet door in verband met corona. Alle leden krijgen binnenkort een mail hierover.

Ook is het coronaprotocol van KSV geüpdatet. De wijzigingen:

De belangrijkste speerpunten zijn:

-De bezoekende teams kunnen gebruik maken van kleedkamers en douches, maar kunnen geen gebruikmaken van de kantine.

-De bezoekende teams kunnen bij binnenkomst vanaf het ballenhok in onze accommodatie aan de linkerkant zien welke kleedkamers zij mogen betreden. Kleedkamers 4-5 en 6 zijn voor onze tegenstanders en kleedkamers 1 en 2 zijn voor KSV.

De spelers en speelsters die woonachtig zijn in het dorp dienen na de thuiswedstrijden zich thuis te douchen tenzij er plek is door weinig thuisspelende teams.

Uitspelende teams van KSV kunnen zowel voor als na de wedstrijd geen gebruik maken van de kantine.

Bij het vervoer naar uitwedstrijden moet iedereen zelf voor een mondkapje zorgen en dit is verplicht vanaf de leeftijd van 13 jaar en ouder.

Voetbalkrant weer uit

OOST GELRE – Ook dit jaar geeft Achterhoek Nieuws BV weer een voetbalkrant uit. Deze kleurrijke, uitneembare special wordt in week 38 als bijlage bij de weekkranten Elna en Groenlose Gids huis aan huis verspreid.

In de krant informatie over de zeven Oost Gelrese voetbalverenigingen: Grol Groenlo, Grolse Boys Groenlo, HMC ’17 Harreveld en Mariënvelde, KSV Vragender, Longa ’30 Lichtenvoorde, RKZVC Zieuwent en daarnaast VIOS Beltrum (gemeente Berkelland). Extra aandacht deze keer voor Longa ’30, dat na een afwezigheid van vijf jaar weer uitkomt in de hoofdklasse van de amateurs, en voor HMC ’17, de fusieclub van Harreveld en Mariënvelde.

De special kan zowel bij de clubs als bij de individuele voetballiefhebbers dienen als bewaarexemplaar. Naast een teamfoto van de eerste selecties is ook het totale seizoens- en competitieprogramma van alle eerste teams in de krant opgenomen.

Ouder