Nieuws – Algemeen

Vrijwilligersavond

Als KSV bestuur zijn we tot het besluit gekomen vanaf heden de vrijwilligersavond een andere invulling te geven.

Voorgaande jaren werd jaarlijks de 1e vrijdag avond van september op de agenda gezet voor de vrijwilligersavond. Door de coronaperikelen is het ook dit jaar daar nog niet van gekomen waar wij als bestuur hebben besloten om de avond een andere invulling te geven. De vrijwilligersavond zal dus verdwijnen, maar dat betekent niet dat we onze vrijwilligers niet meer bedanken.

Vanaf deze plek willen we in ieder geval als onze vrijwilligers bedanken, wordt vervolgd.

Bestuur KSV Voetbal

Belangrijke info over de digitale spelerspas.

Tot 1 november is het nog mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Elk spelend lid moet uiterlijk 31 oktober een correcte spelerspasfoto hebben. Dit geldt voor alle zaal- en veldvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 13 en ouder.

Er is voor deze werkwijze gekozen op verzoek van veel clubs en gebruikers. Dit om te voorkomen dat niet speelgerechtigde leden (of niet-leden) voor een bepaalde wedstrijd opgesteld kunnen worden door zijn of haar foto tijdelijk digitaal ‘te plakken’ op de digitale spelerspas van een ander, wel speelgerechtigd lid.

WIJZIGEN VÓÓR 1 NOVEMBER

Sinds het seizoen 2016/’17 werkt het amateurvoetbal met het mobiele digitale wedstrijdformulier (mDWF). Wekelijks worden vrijwel alle wedstrijden netjes en op tijd ingevuld via de Wedstrijdzaken-app. De Wedstrijdzaken-app bevat ook de digitale spelerspas.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via de Voetbal.nl-app of de Wedstrijdzaken-app. Een teammanager kan via de Wedstrijdzaken-app de foto’s van alle teamleden wijzigen. Tot 1 november kan ook de ledenadministrateur de foto’s wijzigen.

WELKE VOORWAARDEN?

Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht kan worden dat de scheidsrechter het een goedgelijkende foto vindt. Geen zijaanzichten, geen gezichten van te grote afstand en geen petjes of zonnebrillen. En zorg voor een foto met voldoende contrast. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Om de kwaliteit van de foto’s te behouden, adviseren wij om te kiezen voor foto’s die kleiner zijn dan twee megapixel (1600×1200 px).

Presentatiegids 2021-2022 klaar

De presentatiegids van KSV Voetbal voor het seizoen 2021-2022 ligt weer klaar voor bezorging. De gids zal dit jaar wederom bij de leden van KSV, de vrijwilligers en de sponsoren worden afgeleverd. Bij de leden wordt net als vorig jaar één presentatiegids per huishouden in de bus gedaan.

Mocht je meer exemplaren willen, stuur dan een mail naar sponsorcommissie@ksv-vragender.nl. Op = op!

Wil je de gids online bekijken? Klik dan hier.

Ouder