Nieuws – Algemeen

Korting op winterpas bij Gelre Sports voor KSV leden

Ook dit jaar hebben leden van KSV voetbal weer 10% korting op de winterpas bij Gelre Sports in Lichtenvoorde.

Normaal betaal je voor een winterpas bij Gelre Sports € 92,50. Voor KSV leden kost deze in de winter € 83,25. Hiervoor kun je 3 maanden sporten bij Gelre Sports.

Aanmelden kan vanaf heden.

Gelre Sports is gevestigd aan de Mercatorstraat 32, 7131 PX in Lichtenvoorde. Klik hier voor de openingstijden van Gelre Sports.

Kantinemedewerker (18+ m/v) voor op maandagavond gezocht

De kantinecommissie van KSV Vragender is voor de maandagavonden op zoek naar iemand die regelmatig koffie/thee klaar wil zetten en indien nodig ook kantinediensten wil draaien. De begin- en eindtijd verschillen per keer. Er staat een nette vergoeding tegenover.

Ben jij bereid om ons te helpen met het invullen van de kantinediensten of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karlijn Ottink 06-51562618 of Yvonne Tanck 06-57997261.

Stem op Marthijn Ubbink als Clubheld 2019

Marthijn Ubbink zet zich al jarenlang in voor de jeugd van KSV. De Gelderlander heeft een verkiezing uitgeschreven voor ‘Clubheld 2019’ en hiervoor is Marthijn genomineerd. Hij heeft zoveel mogelijk stemmen nodig. Breng daarom hier je stem op Marthijn uit!