Nieuws – Algemeen

Kaartavond 2023

Afgelopen vrijdag avond was het weer zo ver. Na 2 coronajaren kon er weer gekaart worden bij KSV Voetbal. 20 paren streden deze avond voor een mooi vleespakket.

Na 3 boompjes kaarten kon de eindstand worden opgemaakt. De poedelprijs was voor Elise Klein Gebbinck en Mirjam Gunnewick met 2793 punten. De derde plaats ging naar Jos Overkamp en Jos Lageschaar (4267 punten). Met ruim 80 punten weer was de 2e plaats voor vader en zoon Jaco & Pim Elshof. De winnaars staken er met kop bovenuit. Met maar liefst 4624 punten ging de eerste plaats naar Jan en Dhylia van de Wolfshaar.

Graag wil ik hierbij Jan Harmelink en Jan Hahne hartelijk bedanken voor de goede zorgen tijdens deze kaartavond. Jan en Jan zorgden er voor dat de kaarters niets te kort kwamen aan een hapje en drankje. En natuurlijk iedereen van harte bedankt voor jullie komst & hopelijk tot volgend jaar!

Namens de organisatie,

Coen Nijrolder & Maarten Wieggers

Informatie kaartavond 2023

Vanavond (17 maart) is het weer zover. De traditionele kruisjasavond van KSV Voetbal. Wie worden de opvolgers van de laatste winnaars Marijn Visser en Simon Klein Gebbinck?

Inschrijven en koffie vanaf 19.30. We willen graag om 20.00 uur beginnen.

Entree: Voor leden/vrijwilligers/donateurs € 5,00 p.p. Voor niet leden € 10,00 p.p

Tot vanavond!

Bakkerij Oude Wesselink trakteert op een ontbijt

Beste mensen,

Bakkerij Oude Wesselink bestaat 70 jaar!

Dit jubileum gaan we uiteraard uitgebreid vieren. Wij zijn een door en door Achterhoeks bedrijf en daarom willen we graag iets doen voor verenigingen, in onze ogen hét cement van de Achterhoekse gemeenschap.

Onze jubileumactie:

Elke maand trakteren we een (of team van een) vereniging op een lekker ontbijt voor maximaal 25 personen.

Je kunt jouw team of vereniging aanmelden door een formulier in te vullen, verkrijgbaar in de winkel van Bakkerij Oude Wesselink. Dit jaar trekken we elke maand een winnaar. In overleg krijgen de winnaars een grote mand met broodjes, beleg en drinken.

Met vriendelijke groeten,

Hugo Jansen en Nancy Bruntink
Bakkerij Oude Wesselink
Varsseveldseweg 30
0544-371239

en

Dorpsstraat 3 Ruurlo
0573-451386

Archief

Ouder