Nieuws – Algemeen

Presentatiegidsen weer klaar

De presentatiegidsen van KSV liggen weer klaar voor bezorging. De gidsen zulle weer bij de leden van KSV, de vrijwilligers en de sponsoren worden bezorgd. Dit jaar wordt er bij de leden per huishouden één gids afgeleverd. Mocht je meer exemplaren willen, stuur dan een mail naar sponsorcommissie@ksv-vragender.nl. Op = op!

Wil je de gids online bekijken? Klik dan hier.

Stem op KSV Voetbal bij Rabo ClubSupport actie

KSV Voetbal vraagt al haar leden en fans om op KSV Voetbal te stemmen op de website van Rabobank voor de actie ‘Rabo ClubSupport’. Dit jaar proberen we een mooie bijdrage op te halen voor de vervanging van onze LED-verlichting.

Stemmen kan van 5 oktober tot en met 25 oktober op de website van de Rabobank. Vorig jaar nam KSV Voetbal ook deel aan de actie en ontving het een mooie bijdrage van 550 euro van de bank.  Om te kunnen stemmen moet je wel lid zijn van de Rabobank.

Het doel:
KSV Voetbal wil graag de huidige verlichting vervangen door LED omdat dit duurzaam en toekomstbestendig is. Op het eerste veld is nog geen verlichting aanwezig en daardoor kan daar nog niet worden getraind. Om het tweede veld minder te belasten met trainingsuren willen we ook zorgen voor verlichting op het eerste veld, waarbij KSV dan gelijk kiest voor duurzame LED-verlichting. Een mindere belasting van het tweede veld zorgt voor verbetering van de veldkwaliteit.

Kantine voorlopig dicht en geen publiek meer

De besmettingen lopen op en daarom wil het kabinet de contactmomenten beperken om zo het coronavirus in te dammen. Het heeft daarom maatregelen genomen die vanaf dinsdag 29 september om 18.00 uur zijn ingegaan en sowieso de komende drie weken van kracht zijn. Voor alle sportclubs, en dus ook voor KSV, betekent dat:

-De ontmoetingsruimte/kantine is voorlopig gesloten

-Voetbalwedstrijden worden zonder publiek gespeeld

De rest van de maatregelen die we hebben genomen, blijven ook van kracht. Lees deze hier: https://ksv-vragender.nl/corona/

Blijf gezond en desondanks veel speelplezier de komende weken!

Ouder