Nieuws – Jeugd

Trainingspakken alleen voor zaterdag

Hallo ouders en leden,

Voorheen waren de KSV trainingspakken voor de trainingsavonden en zaterdagen.
Vanaf nu zijn ze uitsluitend bedoeld voor de zaterdagen. Dit omdat er steeds meer pakken op zijn en we er graag nog eventjes mee vooruit willen. Met het oog op de toekomst, onze samenwerking in de jeugd met v.v. Erix, willen we nu geen nieuwe KSV trainingspakken aanschaffen.

Aan alle leden die bij de senioren zitten en nog een trainingspak uit de jeugd hebben, lever deze alsjeblieft in om ervoor te zorgen dat we iedereen van een pak kunnen blijven voorzien!

Voor vragen of opmerkingen mag contact gezocht worden met Anke: 0622127099.

Namens het jeugdbestuur,

Anke Gunnewick

Marthijn Ubbink stopt na 10 jaar bij het jeugdbestuur

Na 14 jaar is er een einde gekomen aan de tijd van Marthijn Ubbink in het jeugdbestuur van KSV.

Sinds het seizoen 2008-2009 heeft Martijn in verschillende functies deelgenomen aan het jeugdbestuur, waarvan de laatste jaren als voorzitter en lid van de technische commissie.

Marthijn was in al die jaren voor veel ouders een belangrijk aanspreekpunt binnen de jeugdafdeling van KSV en is de laatste jaren ook intensief betrokken geweest bij de samenwerking met onze buurtvereniging vv Erix uit Lievelde.

Wij zijn blij dat Marthijn nog steeds als jeugdleider betrokken blijft binnen de jeugd van KSV en hopen hier nog lang gebruik van te kunnen maken.

Afgelopen vrijdag hebben wij tijdens de aftrap van het nieuwe seizoen afscheid genomen van Marthijn als voorzitter van het jeugdbestuur en ontving hij van zowel Erix als KSV de nodige en welverdiende bedankjes.

Marthijn, via deze weg nog ontzettend bedankt voor alles wat je voor de jeugd van KSV gedaan hebt in al die jaren!!

Namens het jeugdbestuur,

Jorrit Spexgoor

Voorzitter KSV Jeugd

Start jeugdtrainingen

In week 35, de week vanaf maandag 30 augustus zal er weer worden gestart met de jeugdtrainingen. Dit is een week voorafgaand aan de eerste bekerwedstrijden. Zie hier de trainingstijden en veldindeling.

We wensen iedereen een prettig en hopelijk succesvol seizoen toe.

Jeugdbestuur KSV/ERIX

Jeugdscheidsrechters gezocht!

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd, dat is duidelijk. Na een lange coronastop staan we aan de vooravond van hopelijk een volledig, nieuw voetbalseizoen!

Voor de jeugd van K.S.V. kunnen we op de zaterdagen altijd nog de hulp gebruiken van enthousiaste scheidsrechters, die de wedstrijden van de jeugd in goede banen kan leiden.

Momenteel hebben we bij de jeugd een groep van 10 scheidsrechters die gemiddeld 2x per seizoenshelft een wedstrijd fluiten bij de jeugd. Dit zijn wedstrijden van de O19 tot en met de jongste jeugd.

Wij, namens het jeugdbestuur, vinden het belangrijk om voor de jeugd voldoende goede scheidsrechters te hebben. Om te zorgen dat dit in de komende jaren ook het geval is zijn wij op zoek naar personen (man/vrouw) die op zaterdagen tijd en zin hebben om een wedstrijdje te fluiten. Er is voldoende mogelijkheid om rustig onderaan te beginnen, ook bijvoorbeeld bij de jongste- jeugd.

Gewoon om te kijken of het bevalt.

Mede hierdoor kan de jeugd blijven voetballen!

Dus heb je zin om af en toe een wedstrijdje te fluiten voor de jeugd, meld je dan bij:

Jorrit Spexgoor

Jorrit_spexgoor@live.nl

Teamindeling jeugd KSV/Erix

Het afgelopen seizoen zijn er door omstandigheden helaas weinig wedstrijden gespeeld. Gelukkig staat na de zomervakantie het nieuwe seizoen voor de deur waarin we de draad weer willen oppakken onder, hopelijk, gunstige omstandigheden.

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Net als afgelopen seizoen doen we dit in samenwerking met vv Erix. We willen deze goede samenwerking graag voortzetten en hebben daarom alle teams gecombineerd.

De teamindeling is inmiddels rond en de trainers / leiders indeling ook bijna. Hiervoor willen we alle vrijwilligers wederom hartelijk danken, want zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden door onze jeugd.

Klik hier voor de indeling van de teams inclusief trainers/ leiders voor het seizoen 2021-2022.

Voor nu een goede zomer gewenst!

Een sportieve groet,

Jeugdbestuur Erix & KSV