Nieuws – Jeugd

Uitslag stemming nieuwe tenue ‘SJO KSV/Erix’ bekend

Afgelopen weekend hebben alle leden van beide verenigingen hun stem uit kunnen brengen op de nieuwe tenues voor de SJO KSV/Erix.

Er hebben 350 leden een stem uitgebracht, een goede opkomst! Van deze 350 stemmen zijn er 26 naar optie 1 gegaan en 324 naar optie 2. We hebben dus een duidelijk winnaar met 93 procent van de stemmen!

Het nieuwe tenue voor de SJO wordt dan ook optie 2, zoals bij dit bericht is afgebeeld. De komende tijd gaan wij verder met het uitwerken en bestellen van de nieuwe tenues. Wanneer er nieuws is, melden wij dit uiteraard via de verschillende kanalen.

In verband met de voorbereidingen, bestellen en levertijden van de kleding zullen we in de loop van seizoen 2024-2025 de nieuwe lijn in gebruik kunnen nemen.

De jeugdafdeling van KSV Vragender en vv Erix Lievelde

Stemweekend nieuwe tenue ‘SJO KSV / ERIX’

Namens de jeugdbesturen van KSV en VV Erix vragen wij jullie aandacht voor het volgende nieuwsbericht over de nieuwe SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie).

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd mogen alle actieve; steunende; jeugd- en seniorenleden in het weekend van 10,11 en 12 mei stemmen op de nieuwe tenues voor de nieuwe SJO (samenwerkende jeugd organisatie).

Na een zorgvuldige selectieprocedure zijn er twee opties overgebleven waarop gestemd kan worden. Er is gekozen voor een optie met nieuwe kleuren en een optie waarin de kleuren van zowel KSV als VV Erix terugkomen.

Het tenue met de meeste stemmen zal gebruikt worden als nieuwe tenue!

In de bijlage kunnen jullie alle informatie vinden omtrent het stemweekend!

Graag roepen wij alle leden op om zijn/ haar stem uit te brengen!

Met vriendelijke groet

De jeugdafdeling van KSV Vragender en VV Erix Lievelde

Aan/afmelden jeugdleden

De competities zijn nog in volle gang, maar wij als jeugdbestuur zijn ondertussen al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Om op tijd een nieuwe teamindeling te kunnen maken, willen we vragen om z.s.m. nieuwe aanmeldingen of afmeldingen voor het seizoen 2024/2025 door te geven.

Aanmeldingen kunnen doorgegeven worden via de pagina ‘aanmelden leden’ op onze website.

Afmelden kan via een e-mail naar jeugdsecretaris@ksv-vragender.nl.

Afmelden dient te gebeuren vóór 15 april aanstaande. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Bij voorbaat dank.

Technische Commissie Jeugd

Meidentraining eind maart

Altijd al willen weten hoe het is om met meiden van je eigen leeftijd te voetballen? Dit is je kans! Na het succes van de eerste keer, wordt er opnieuw een meidentraining voor alle verenigingen uit de buurt georganiseerd! En dat voor meiden die geboren zijn tussen 2005 en 2014. Via deze link kun je je aanmelden en vind je meer informatie: https://bit.ly/3VefPpY