Nieuws – Jeugd

Jeugdleidersjassen inleveren

Het jeugdbestuur van KSV Voetbal vraagt voormalig jeugdleiders van KSV om jeugdleidersjassen in te leveren bij Anke Gunnewick, Kapelweg 36, 7134 RJ Vragender, mobiel 06 22 12 70 99. App Anke hoe laat je de jas of jassen komt brengen.  

Het bestuur wil de jassen graag uitdelen aan de nieuwe jeugdleiders.

Het jeugdbestuur

Vacature: Jeugdtrainers en leider gezocht!

De teamindeling voor de jeugd is al een tijd lang rond. Het vinden van voldoende jeugdleiders en trainers blijkt tegenwoordig een moeilijkere opgave. We hebben daarom nog enkele vacatures openstaan:

Leider JO19-1: Het begeleiden en meerijden van de JO19-1 tijdens wedstrijddagen.

Trainer JO17-1: Het verzorgen van de training voor de JO17-1 op donderdagavond.

Trainer JO8-9-10: We laten 3 teams samen trainen op de woensdagavond op basis van een trainingscircuit. We zoeken een trainer die een dergelijk circuit uit kan zetten. Je zet 3 of 4 oefeningen uit en deelt de groepen in. We hebben al meerdere jonge trainers die bij de oefeningen staan en de oefening begeleiden. Zelf loop je tijdens de training rond om tips te geven of om te helpen.

Er is van alles mogelijk, misschien weet je iemand die een van de vacatures kan invullen of kun je met iemand anders samen om de beurt iets doen (zodat je niet elke week hoeft te helpen). Het mooiste zou natuurlijk zijn dat 1 persoon de functie invult maar ook andere suggesties zijn van harte welkom.

Hopelijk kunnen jullie ons helpen om iedereen aan het voetballen te houden.

Mocht je nog vragen hebben of jezelf willen aanmelden, neem dan contact op met Marthijn Ubbink of Gijs Spijkers.

Alvast bedankt.

Jeugdbestuur KSV

Indeling jeugdleiders en trainers

Over een goede maand zal de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de jeugd weer beginnen. Hierbij de (voorlopige) indeling van trainers en leiders + het trainingsschema. Zoals te zien zijn er ook nog enkele vacatures, we hopen op jullie medewerking.

In het schema is ook te zien welke teams in de najaarscompetitie in Vragender en Lievelde spelen.

Klik hier voor de indeling trainers en leiders + aanvangstijden.

Klik hier voor het trainingsschema.

De betreffende trainer of leider laat horen wanneer de eerste training / wedstrijd plaats zal vinden.

Voor nu nog een fijne zomer gewenst!

Jeugdbestuur KSV

Geslaagd eerste voetbalkamp KSV en Erix

Na jaren apart een eigen voetbalkamp te hebben georganiseerd, was het dit jaar voor het eerst dat KSV en Erix samen op voetbalkamp gingen. De locatie was voor KSV een bekende, de Langenberg in Rijssen. Voor Erix was dit een nieuwe locatie, waar zij eerder altijd naar Markelo gingen.

Op vrijdag 7 juni om 17:00 was het dan zover! Verzamelen bij je eigen club en dan richting de, pas compleet gerenoveerde, locatie in Rijssen te gaan. De Langenberg was in maart opgeleverd en het mag gezegd worden, het was een prachtige accommodatie waarbij alle ingrediënten aanwezig waren om er een geweldig kamp van te maken.

Eenmaal aangekomen gingen de 40 kinderen meteen de slaapkamer inrichten en daarna was het tijd om de teams bekend te maken en een groepsnaam te verzinnen voor de teams. Daarna was het tijd voor de eerste activiteiten op het kamp. Een douanespel in het bos dat aan de accommodatie was gelegen. De kinderen moesten geld van de ene kant van het bos naar de andere kant van het bos smokkelen en proberen de douaniers (de leiders) te ontwijken. Een zeer leuk spel waarbij zowel de kinderen als leiders al hun energie in legden. Hierna werd er nog een film gekeken en begon een van de hoogtepunten voor de kinderen. Kussengevechten doen op hun kamers en zo lang mogelijk proberen op te blijven. Dat was de volgende dag dan ook wel te merken.

Na een korte nacht stond namelijk ’s ochtends vroeg na het ontbijt al ochtendgymnastiek op het programma om weer goed wakker te worden. Vervolgens werd er levend stratego in het bos gespeeld. Een spel dat Erix op eerdere kampen altijd speelde, daardoor hadden de kinderen van Erix toch wel een groot voordeel met dit spel, omdat zij beter wisten hoe dit spel te winnen. Op het eind van de ochtend stond nog het touwtrekken op het spel, waarbij de kinderen alles gaven om maar niet te verliezen. Op het laatst moest ook nog even beslist worden wie sterker is: de leiders van KSV of de leiders van Erix. Deze wedstrijd werd glansrijk gewonnen door de leiders van Erix.

In de middag stond ‘Rijssen Op Stelten’ op het programma. Met zijn allen het centrum van Rijssen in proberen zoveel mogelijk opdrachten van de bucketlist te voltooien. Iedereen deed dit met volle overgave en dit leverde verschillende leuke foto’s en filmpjes op. Daarna was er terug op de accommodatie nog tijd om met zijn allen te voetballen om ’s avonds een quiz te spelen. Deze quiz moest uitmaken wie het betere dorp is, Vragender of Lievelde. De kinderen moesten verschillende vragen beantwoorden over elkaars dorp, wat verrassende antwoorden opleverde. Uiteindelijk bleken de kinderen van Erix net iets meer te weten, waardoor Lievelde de quiz wist te winnen. Daarna werd er weer een film gekeken en gingen de kinderen al een stuk vermoeider richting bed.

Op de laatste dag stond nog een zeskamp op het programma. Hier moesten de kinderen verschillende spellen doen. Het leukste spel was toch wel natte sponsen gooien op je eigen leider, die vast zat in een schandpaal. Bij dit spel vergaten de kinderen al gauw de vermoeidheid en gooiden vol overgave zoveel mogelijk sponsen richting hun leider. Dit was ook het laatste spel van het weekend dat meetelde voor competitie die werd gehouden dit weekend. Hierna kon de eindstand opgemaakt worden. Na een spannende strijd bleek dat de Soepkippen dit jaar gewonnen hadden. Hierna was het kamp voorbij en konden de kinderen moe en voldaan op zondagmiddag weer richting huis.

Na afloop kan wel gezegd worden dat het eerste kamp samen zeer geslaagd was en dat dit zeker nog vaker gaat gebeuren in de toekomst. We willen graag nog alle leiders en kinderen bedanken voor hun inzet en tot volgend jaar.

Teamindeling jeugd seizoen 2019-2020

Het seizoen 2018-2019 is net ten einde, maar het seizoen 2019-2020 staat al weer voor de deur. Voor aankomend seizoen wordt de samenwerking met ERIX verder uitgebreid; namelijk vanaf de JO-11 tot en met de JO-19. De teamindeling jeugd voor het seizoen 2019-2020 is hier te downloaden.

Aan de indeling voor trainers en leiders wordt nog gewerkt, deze zal binnenkort volgen.

Jeugdbestuur KSV

Archief