Nieuws – Jeugd

Afscheid jeugdleiders

Afgelopen vrijdag hebben we vergaderd met de jeugdleiders van KSV/Erix. We hebben tijdens deze avond afscheid genomen van enkele jeugdleiders en trainers die zich gezamenlijk heel veel uren vrijwillig hebben ingezet ten behoeve van het jeugdvoetal in Vragender en Lievelde. Vele avonden stonden zij op het veld om training te geven en op zaterdag waren ze van de partij om te coachen. Voor onze club zijn zij van cruciaal belang geweest. Gelukkig zijn er afgelopen seizoen ook weer een aantal nieuwe jeugdleiders en train(st)ers begonnen om het stokje van hen over te nemen.

Via deze weg willen wij Ruud, Allison, Jan, Marthijn, Barry, Ivar, Ruben, Daan en Youri nogmaals hartelijk danken voor hun inzet de afgelopen jaren.

Opleiding pupillentrainer

Lijkt het jou leuk om je verder te ontwikkelen als pupillentrainer? Meld je dan snel bij het jeugdbestuur!

De KNVB Academie organiseert dit najaar op maandagavonden een opleiding Pupillentrainer op de accommodatie van VIOS B.. Er zijn voor deze opleiding nog een aantal plaatsen vrij. De opleiding start op maandag 17 oktober en omvat in totaal 6 bijeenkomsten (allemaal op maandag). Meer informatie vind je hier.

Actie nieuwe trainingsset Sport 2000

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen! Heb je nog nieuwe kleding nodig? Bij Sport 2000 Leugemors in Winterswijk kun je een trainingsset kopen (zie foto hieronder) voor maar 30 euro. Deze mooie actie is speciaal voor leden van KSV Voetbal.

Indeling jeugd KSV/Erix 2022-2023

Het afgelopen seizoen is erg succesvol verlopen met menig kampioenschap. Hopelijk kunnen we deze goede lijn doorzetten richting volgend seizoen.

We zijn daarom alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Net als afgelopen seizoen doen we dit in samenwerking met vv Erix. We willen deze goede samenwerking graag voortzetten en hebben wederom alle teams gecombineerd.

De teamindeling is inmiddels rond en de trainers/ leiders indeling ook bijna. Hiervoor willen we alle vrijwilligers wederom hartelijk danken, want zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden door onze jeugd.

Op dit moment hebben we nog twee openstaande vacatures, namelijk een trainer voor de JO11-1 en een trainer voor de JO11-2. Mocht je iemand kennen voor wie deze vacature op het lijf geschreven is dan horen wij dit graag.

UPDATE 12-08: Klik hier voor de indeling van de teams inclusief trainers/ leiders voor het seizoen 2022-2023.

Voor nu een goede zomer gewenst!

Een sportieve groet,

Jeugdbestuur Erix & KSV