Nieuws – Jeugd

Teamindeling SJO-KSV/ERIX seizoen 2024/2025 bekend

De SJO-KSV/ERIX Jeugd-Teamindeling voor het seizoen 2024/2025 is bekend!

In de volgende bestanden is deze te vinden + de indeling van de bijhorende leiders & trainers.
Klik hier voor de teamindeling
Klik hier voor de indeling van de jeugdleiders- en trainers

De verdeling bij de JO8 en 4-tegen-4 wordt later nog bekendgemaakt.

We willen alle vrijwilligers die zich (wederom) inzetten heel erg bedanken!

Op dit moment hebben we nog altijd een paar openstaande vacatures. Voel jij je hiervoor geroepen of ken je hier iemand voor, meld je dan graag bij Eric Ressing of Frank Harmelink!

De details wat betreft trainingsdagen, trainingstijden en/of locaties worden op een later moment met iedereen gedeeld. Dit geldt ook voor de datum van de eerste trainingen.

Voor nu allemaal een goede zomer gewenst!

Sportieve groet,

Technische comissie SJO-KSV/ERIX

Jeugdleiders- en trainers gezocht

Voor het seizoen 2024/2025 zijn we bij KSV/ERIX nog op zoek naar fanatieke en enthousiaste jeugdleiders en trainers!

Er zijn nog vacatures voor zowel het geven van 1 of meerdere trainingen op een doordeweekse avond als voor het begeleiden en coachen van een jeugdteam op de zaterdag. Voel jij jezelf geroepen en wil je graag een steentje bijdragen aan het jeugdvoetbal in Vragender en Lievelde?

Neem dan graag contact op met Eric Ressing vanuit Erix of met Frank Harmelink vanuit KSV.

Voetbalkamp 2024 wederom succes

Als organisatie genieten we na van twee geslaagde voetbalkampen voor de jeugd van KSV/ERIX.

Met de JO7 t/m JO9 hadden we ons ‘mini-kamp’ van vrijdag 3 op zaterdag 4 mei. Hier hebben we onder andere een speurtocht naar een zeldzame kikker gedaan, bingo gespeeld en een leuke film gekeken. Voor het slapen werd er natuurlijk een heus kussengevecht gehouden. Voor veel kinderen was het de eerste keer, maar het was voor iedereen een groot succes!💪

Met de JO10 t/m JO13 zijn we het pinksterweekend naar Rijssen geweest. Met maar liefst 52 kinderen hadden we 8 groepjes waarmee we streden om de eerste prijs. Gedurende het gehele weekend werden er spellen gedaan waarmee punten werden verdiend. Enkele hoogtepunten waren het douanespel, cluedo en een casinoavond. 🎲Daarnaast werd er veel gedanst en gezongen op de karaokeavond, 🪩🎤en natuurlijk voor het ‘slapen’ kussengevechten gehouden. Want slapen werd er door velen met name de eerste nacht niet tot nauwelijks gedaan, met als resultaat slapende kinderen aan tafel op zaterdag. Op zondagochtend hebben we al ons brood aan tosti’s opgebakken🥪, speelden we nog een softbaltoernooi ⚾️ en werd de prijsuitreiking gehouden🏆🏅. Na de gevonden-voorwerpen-bingo konden we allemaal moe maar voldaan naar huis. ’s Avonds werd bij Overkamp het voetbalkamp door alle leiders geëvalueerd en konden we concluderen dat ook deze editie zonder problemen verlopen is.

Als organisatie van het voetbalkamp willen wij in het bijzonder alle jeugdleiders van KSV/Erix bedanken die met veel inzet en enthousiasme deze edities weer tot een groot succes hebben gemaakt!

Bekijk hier alle foto’s

Uitslag stemming nieuwe tenue ‘SJO KSV/Erix’ bekend

Afgelopen weekend hebben alle leden van beide verenigingen hun stem uit kunnen brengen op de nieuwe tenues voor de SJO KSV/Erix.

Er hebben 350 leden een stem uitgebracht, een goede opkomst! Van deze 350 stemmen zijn er 26 naar optie 1 gegaan en 324 naar optie 2. We hebben dus een duidelijk winnaar met 93 procent van de stemmen!

Het nieuwe tenue voor de SJO wordt dan ook optie 2, zoals bij dit bericht is afgebeeld. De komende tijd gaan wij verder met het uitwerken en bestellen van de nieuwe tenues. Wanneer er nieuws is, melden wij dit uiteraard via de verschillende kanalen.

In verband met de voorbereidingen, bestellen en levertijden van de kleding zullen we in de loop van seizoen 2024-2025 de nieuwe lijn in gebruik kunnen nemen.

De jeugdafdeling van KSV Vragender en vv Erix Lievelde

Stemweekend nieuwe tenue ‘SJO KSV / ERIX’

Namens de jeugdbesturen van KSV en VV Erix vragen wij jullie aandacht voor het volgende nieuwsbericht over de nieuwe SJO (Samenwerkende Jeugd Organisatie).

Zoals in de vorige nieuwsbrief al is aangekondigd mogen alle actieve; steunende; jeugd- en seniorenleden in het weekend van 10,11 en 12 mei stemmen op de nieuwe tenues voor de nieuwe SJO (samenwerkende jeugd organisatie). 

Na een zorgvuldige selectieprocedure zijn er twee opties overgebleven waarop gestemd kan worden. Er is gekozen voor een optie met nieuwe kleuren en een optie waarin de kleuren van zowel KSV als VV Erix terugkomen. 

Het tenue met de meeste stemmen zal gebruikt worden als nieuwe tenue!

In de bijlage kunnen jullie alle informatie vinden omtrent het stemweekend!

Graag roepen wij alle leden op om zijn/ haar stem uit te brengen! 

Met vriendelijke groet

De jeugdafdeling van KSV Vragender en VV Erix Lievelde 

Archief

Ouder