Nieuws – Jeugd

Indeling jeugd KSV/Erix 2022-2023

Het afgelopen seizoen is erg succesvol verlopen met menig kampioenschap. Hopelijk kunnen we deze goede lijn doorzetten richting volgend seizoen.

We zijn daarom alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Net als afgelopen seizoen doen we dit in samenwerking met vv Erix. We willen deze goede samenwerking graag voortzetten en hebben wederom alle teams gecombineerd.

De teamindeling is inmiddels rond en de trainers/ leiders indeling ook bijna. Hiervoor willen we alle vrijwilligers wederom hartelijk danken, want zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden door onze jeugd.

Op dit moment hebben we nog twee openstaande vacatures, namelijk een trainer voor de JO11-1 en een trainer voor de JO11-2. Mocht je iemand kennen voor wie deze vacature op het lijf geschreven is dan horen wij dit graag.

Klik hier voor de indeling van de teams inclusief trainers/ leiders voor het seizoen 2022-2023.

Voor nu een goede zomer gewenst!

Een sportieve groet,

Jeugdbestuur Erix & KSV

Vacatures Jeugdleiders en Jeugdtrainers KSV/Erix

Terwijl de laatste wedstrijden van het huidige seizoen nog gespeeld moeten worden en er zelfs nog enkele kampioenschappen in het verschiet liggen zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Enkele trainers/ leiders hebben na vele succesvolle jaren aangegeven om te stoppen als vrijwilliger. Dit vinden wij natuurlijk erg jammer maar het biedt ook ruimte voor nieuw trainings- en coachtalent.

We zijn voor het komende seizoen daarom opzoek naar enkele enthousiaste nieuwe jeugdtrainers en leiders voor verschillende leeftijdscategorieën. Lijkt het jouw leuk om eens per week een training te verzorgen en/of op zaterdag met de jeugd mee te gaan naar de wedstrijden dan horen wij dat graag.

Ben je enthousiast of heb je nog aanvullende vragen neem dan gerust contact op met Eric Ressing (06-46597674 ) of Gijs Spijkers (06-13154578).

Erix/KSV JO13 in weer en wind op kampioensjacht

Erix/KSV JO13 speelde afgelopen zaterdagmorgen om 10 uur een spannend duel tegen FC Winterswijk JO13 3 om de eerste plek in de competitie.

Om 10 uur klonk het fluitsignaal op sportpark de Bult. De groen/wit hemden wisten wat ze te wachten stond: (misschien wel) de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen de koploper Winterswijk. Het veld lag er volgens Marloes Hahné ‘als een biljartlaken bij’.

Binnen 10 minuten stond KSV met 0-2 achter. De 0-1 vanwege een slordige fout vanaf de zijlijn. Blijkbaar was de grensrechter drukker met zijn haar dan met het spel. Gelukkig bleven de jonge hertjes van Erix/KSV rustig, het leek erop dat ze geen paniek kende. De weergoden spraken, het kwam met bakken uit de lucht zetten. Dit was dan ook het moment dat de talenten van Erix/KSV wakker werden. In de 18e minuut kwam Puk te Woerd met een solosprint en bracht Erix/KSV de 1-2. Al snel hierna kwam Winterswijk met de 1-3, dit zette Erix/KSV weer even op scherp. Erix/KSV kreeg net voor rust nog een vrije trap. Deze werd door Niek te Brake subliem in het net geschoven, de doelman van Winterswijk was kansloos.

De tweede helft, het vuur ging aan, de hagelstenen waren groot en daar kwam Sien Roerdink door de verdediging heen, stond 1 op 1 met de doelman van Winterswijk en schoot Erix/KSV op een gelijkspel, 3-3. Een gelijkspel was niet genoeg vanwege het veel betere doelsaldo van Winterswijk. De laatste 10 minuten, wat was het spannend, met kansen van beide partijen. De laatste minuut in de blessuretijd brak aan en daar kwam Sien. Tik, tik, langs de verdediging en weer 1 op 1 met de doelman. Daar kwam het schot, vol voor de doelman aan. Gelukkig kwam de rebound en schoot Sien Erix/KSV alsnog op voorsprong.

Wat een overwinning, wat een vreugde en wat een weer!

Volgende week heeft Erix/KSV JO13 een vrije zaterdag verdiend. De ploeg speelt op 23 april om 11.15 uur in Lochem weer.

Nordin, John en Tom spraken hun lof over het team nog even uit na de wedstrijd. ‘Wij zijn zo trots op onze talenten, ongelofelijk hoe ze die achterstand omzetten tot een positief resultaat!’

Journalist: Jeroen Hahné

Aan- en afmelden jeugdleden

Ondanks dat de competities nog in volle gang zijn en er dit seizoen gelukkig weer volop wordt gevoetbald zijn we inmiddels ook alweer begonnen met de voorbereidingen voor het volgende seizoen.

Om tijdig een nieuwe teamindeling te kunnen maken willen we vragen om z.s.m. nieuwe aanmeldingen of afmeldingen voor volgend seizoen door te geven. Aanmeldingen kunnen doorgegeven worden via de website. Een eventuele afmelding kun je doorgeven aan jeugdsecretaris@ksv-vragender.nl.

Afmelden dient te gebeuren vóór 1 april aanstaande, daarna is dit niet meer mogelijk.

Technische Commissie jeugd

Data activiteiten jeugd 2022

Hallo ouders/verzorgers,

Het voetbalkamp 2022 voor de JO10 tm JO13 zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 13 t/m zondag 15 mei.
Voor 2023 staat de optie weer op het pinksterweekend!

Voor de jongste jeugd willen we zaterdag 4 juni een activiteit regelen. Eventueel met overnachting maar hierover later meer!

Met vriendelijke groet,

Organisatie voetbalkamp Erix/Ksv