Nieuws – Jeugd

Teamindeling jeugd KSV/Erix

Het afgelopen seizoen zijn er door omstandigheden helaas weinig wedstrijden gespeeld. Gelukkig staat na de zomervakantie het nieuwe seizoen voor de deur waarin we de draad weer willen oppakken onder, hopelijk, gunstige omstandigheden.

We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Net als afgelopen seizoen doen we dit in samenwerking met vv Erix. We willen deze goede samenwerking graag voortzetten en hebben daarom alle teams gecombineerd.

De teamindeling is inmiddels rond en de trainers / leiders indeling ook bijna. Hiervoor willen we alle vrijwilligers wederom hartelijk danken, want zonder trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden door onze jeugd.

Klik hier voor de indeling van de teams inclusief trainers/ leiders voor het seizoen 2021-2022.

Voor nu een goede zomer gewenst!

Een sportieve groet,

Jeugdbestuur Erix & KSV

Jeugdleden KSV en Erix kunnen deelnemen aan driedaagse trainingsweek van jeugdtrainers Valencia bij FC Trias

Jeugdleden van KSV en Erix die tussen de 6 en 14 jaar zijn kunnen zich inschrijven voor een driedaagse trainingsweek door jeugdtrainers van de Spaanse club Valencia CF. Deze trainingsweek is van maandag 23 tot en met woensdag 25 augustus bij FC Trias in Winterswijk.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding. Geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Valencia CF blij met partner FC Trias

Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2021 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2021 FC Trias voor het eerst partner van Valencia CF. FC Trias behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in Nederland.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 tot en met 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse en Belgische UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 3 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is 182,50 euro. Er is een mogelijkheid tot betaling in twee termijnen.

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van eerste team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl . Aanmelden voor het voetbalkamp is mogelijk via https://valenciavoetbalkamp.nl/aanmelden-locatie/locatie-winterswijk/

Aanmelden nieuwe jeugdleden voor 6 juni

Hallo toekomstige leden! Wil jij, je zoon/ dochter nog lid worden van K.S.V. voetbal, meld je dan snel aan! We hopen na de zomer allemaal weer te kunnen voetballen en wij zijn dan ook al druk bezig met de voorbereiding voor volgend seizoen, daarom willen we graag de teamindelingen rond maken!

Graag ontvangen wij vóór 6 juni a.s. jullie inschrijving via: https://ksv-vragender.nl/aanmelden-leden/
De termijn voor het afmelden is per 31 maart jl. verstreken.

Groeten het jeugdbestuur.

Foto’s Mix Voetbal Toernooi de Graafschap

Maandag 10 mei en woensdag 12 mei waren trainers van de Graafschap te gast op ons sportpark om een clinic te verzorgen voor de jeugd van KSV Voetbal. Maandag 10 mei was het de beurt aan de jeugd van 13 t/m 18 jaar en woensdag 12 mei kwam de leeftijdsgroep van 6 t/m 12 jaar aan bod.

Bekijk via onderstaande linkjes de foto’s. Deze zijn gemaakt door Willemien Kroezen.

Foto’s maandag 10 mei 13 t/m 18 jaar.

Foto’s woensdag 12 mei 6 t/m 12 jaar.

Voetbalkamp 2021 afgelast

Hallo ouders/verzorgers,

Zoals helaas meerdere activiteiten kan ook het voetbalkamp van 2021 niet doorgaan. We hopen in 2022 weer een mooi voetbalkamp te kunnen organiseren! De datum zal nog volgen.

Als de maatregelen het weer toelaten, hopen we nog zo snel mogelijk een alternatieve activiteit te kunnen organiseren!

Sportieve groeten,

Organisatie voetbalkamp