Nieuws – Jeugd

Afscheid Mathieu en Jos

Vrijdag 14 september werd er afscheid genomen van Mathieu en Jos tijdens de jeugdleidersvergadering. Mathieu en Jos hebben zich jarenlang ingezet als jeugdleider bij de KSV jeugd. Namens het jeugdbestuur willen wij hen hartelijk bedanken en veel succes wensen in de toekomst!

Nieuwe shirts voor KSV jeugd

KSV JO8, KSV JO9, KSV JO11 ontvingen zaterdag 8 september nieuwe shirts, die gesponsord zijn door schildersbedrijf Oonk uit Vragender en Gelre Sports uit Lichtenvoorde.

Schildersbedrijf Oonk was jarenlang sponsor van KSV 3, maar aangezien KSV vorig seizoen terugging van zes naar vijf senioren teams verving de club de versleten shirts van KSV 3 niet. KSV is blij dat schildersbedrijf Oonk shirtsponsor van KSV wil blijven. „Ik wens de jongens en meisjes veel succes en vooral plezier in hun nieuwe shirts”, zegt eigenaar Robert Oonk van het gelijknamige schildersbedrijf. Naast schilderwerk kunt u bij Oonk ook terecht voor behangwerk en beglazing. „Vanaf half november 2018 kan iedereen weer gebruik maken van onze aantrekkelijke winterschilderkorting”, vertelt Robert.

Gelre Sports was net als Oonk al bordsponsor van KSV en is nu dus ook shirtsponsor. „Bij ons sporten veel inwoners uit Vragender. Door de jeugd van KSV te sponsoren, willen we een mooi gebaar maken richting de Vragenderse bevolking”, zegt eigenaar Stijn Hulsebos van Gelre Sports. Hij hoopt dat de Vragenderse bevolking dit gebaar waardeert en dat er nog meer inwoners uit het kerkdorpje besluiten om ook te gaan sporten bij Gelre Sports dat net buiten Vragender ligt. „Ze kunnen fitnessen of meedoen aan een van onze populaire groepslessen zoals yoga, steps, bootcamp, dance ,kickboksen, cycle , xco ,en een circuit training voor senioren. De leden van KSV kunnen op vertoon van hun ledenpas sporten bij Gelre Sports en krijgen dan 10 procent korting op een van onze abonnementen”, zegt Stijn.

KSV Voetbal bedankt beide sponsoren voor de nieuwe shirts. Ook bedankt KSV Wessels Bouw, dat stopte als sponsor, voor de jarenlange sponsoring van de shirts van de jongste jeugdteams van KSV.

Eigenaar Robert Oonk van schildersbedrijf Oonk staat rechts op de foto naast de jongens, meiden en leider van KSV JO8. Stijn Hulsebos was verhinderd en staat daarom niet op de foto.

Trainingspakken jeugdleden

Vrijdagavond 31 augustus is er van 18.30 t/m 19.30 uur in de EHBO ruimte achter de bestuurskamer gelegenheid om trainingspakken te ruilen of voor nieuwe leden om een nieuw pak op te halen. Ook als er iets stuk is kun je ruilen. Ben je verhinderd, dan kun je bij Marthijn Ubbink aan huis terecht. Gelieve dan eerst een berichtje te sturen om een afspraak te maken (06 – 30 81 58 42).

Indeling trainingen jeugd seizoen 2018-2019

De jeugd van KSV zal de voorbereiding op het volgende seizoen starten in week 35, vanaf 27 augustus zullen dus de eerste trainingen zijn. Kun je niet, meld je dan tijdig af bij de betreffende trainer.

Voor de trainingsdagen, trainingstijden en kleedkamer indeling zie volgende link: Indeling trainingen 2018-2019

Veel succes!

Jeugdbestuur KSV

Indeling jeugdtrainers / jeugdleiders seizoen 2018-2019

Voor komend seizoen is de trainers en leiders indeling rond. We hebben weer vele vrijwilligers bereid gevonden om de trainingen en wedstrijden van onze jeugd te verzorgen. Hier mogen we als vereniging zeer trots op zijn, want zonder de grote inzet van de trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden op zaterdag.

Via deze weg willen we alle trainers en leiders vast bedanken voor hun inzet en veel succes en plezier komend seizoen!

Jeugdbestuur KSV

KSV JO-19