Nieuws – Jeugd

Voetbalkamp 2021 afgelast

Hallo ouders/verzorgers,

Zoals helaas meerdere activiteiten kan ook het voetbalkamp van 2021 niet doorgaan. We hopen in 2022 weer een mooi voetbalkamp te kunnen organiseren! De datum zal nog volgen.

Als de maatregelen het weer toelaten, hopen we nog zo snel mogelijk een alternatieve activiteit te kunnen organiseren!

Sportieve groeten,

Organisatie voetbalkamp

Mix Voetbal Toernooi de Graafschap

Hallo allemaal,

Ooit al een keer willen voetballen onder leiding van een trainer van De Graafschap? DAN IS DIT JOUW KANS! Op woensdag 7 april en vrijdag 9 april kan dit in Lievelde en op maandag 10 mei en woensdag 12 mei in Vragender. Iedereen kan zich opgeven dus ook kinderen die geen lid zijn. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met voetbal. Je kunt je opgeven via info@degraafschapverbindt.nl onder vermelding van je naam, de datum en locatie. (Voor datum, leeftijd en locatie zie poster).

Geef je op en D’RAN!

Jeugdbestuur Erix/KSV.

Aan- afmelden jeugdleden

Ondanks dat de competities voor de jeugd al geruime tijd stil liggen kan er gelukkig wel weer worden getraind. We hopen dat seizoen 2021/2022 weer een normaal seizoen gaat worden met elke zaterdag een nieuwe tegenstander.

We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Om tijdig een nieuwe teamindeling te kunnen maken willen we vragen om z.s.m. nieuwe aanmeldingen of afmeldingen voor volgend seizoen door te geven. Aanmeldingen kunnen doorgegeven worden via de website. Een eventuele afmelding kun je doorgeven aan jeugdsecretaris@ksv-vragender.nl.

Afmelden dient te gebeuren voor 1 april aanstaande, daarna is dit niet meer mogelijk.

Technische Commissie jeugd

UPDATE COVID 20 sept: Trainingen voor herenteams senioren worden hervat

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de trainingen voor de senioren herenteams weer kunnen worden opgestart. Helaas geld dit nog niet voor onze jeugd, de dames KSV/Erix VR1, en de dames VR 1 7×7. Zij zullen nog even geduld moeten hebben. Bij alle besluiten die wij nemen, staat gezondheid steeds voorop. Wij hebben binnen onze vereniging helaas wel een aantal personen die het Coronavirus dragen of op dit moment op een testuitslag wachten.

In Vragender is sprake van 15 positieve gevallen maar gelukkig is het daar tot nu toe bij gebleven en laten we hopen dat het ook hierbij blijft. Naar aanleiding van het bovenstaande hebben wij het volgende besloten voor de komende week:

• Er zijn nog geen trainingen voor alle jeugdteams bij KSV en v.v. Erix
  • Er zijn nog geen trainingen voor het vrouwenelftal VR 1 KSV/Erix en KSV VR 1 dames 7×7
  • Er zijn wel trainingen voor senioren herenteams 1, 2, 3, 4 en 5 van KSV en heren teams 35 +1 en heren 35 + 2
  • Vooralsnog gaan de wedstrijden voor de heren 35+1 in Vragender, 35 +2 in Groenlo  en VR 1 7×7 in Winterswijk komende vrijdag door
  • De kantine en kleedkamers blijven deze week nog dicht!! Indien er geen nieuwe besmettingen bijkomen zal de kantine vrijdagavond weer open zijn.
  • We volgen de ontwikkelingen van eventuele verspreiding van het Coronavirus en besluiten in de loop van de week of de wedstrijden volgend weekend door kunnen gaan.

Veilig sporten kan alleen met jouw hulp en verantwoordelijkheid

Op ons sportpark De Bult gelden allerlei maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. Deze worden duidelijk aangegeven op de verschillende plekken, zoals bijvoorbeeld in de kleedkamers en kantine. Alles is erop ingericht dat we 1,5 meter afstand kunnen houden. Wij doen daarvoor een beroep op iedereen die ons sportpark bezoekt. De gezondheid van leden, vrijwilligers, tegenstanders en supporters staat steeds voorop. Bovendien willen we niet het risico lopen op een boete vanwege overtreding van de regels.

Graag adviseren we je nog steeds om bij klachten zo spoedig mogelijk een coronatest aan te vragen en ook de andere maatregelen in acht te nemen.

Vriendelijke groet,
Bestuur KSV Voetbal Vragender

Update COVID 14 september: Geen (oefen)wedstrijden en trainingen

De besturen van KSV Vragender en v.v. Erix hebben maandag 14 september in overleg met de gemeente Oost Gelre besloten dat er tot en met zondag 20 september nog geen activiteiten plaatsvinden op de beide sportparken.

Dat betekent dat er tot en met aanstaande zondag geen (oefen)wedstrijden en trainingen zijn voor jeugd en senioren. Dit besluit is genomen omdat het bron- en contactonderzoek nog niet is afgerond en de gezondheid van leden, vrijwilligers en tegenstanders steeds voorop staat. \

Zodra er nieuwe informatie is brengen we jullie op de hoogte middels de bekende kanalen. Graag adviseren we een ieder om bij klachten zo spoedig mogelijk een coronatest aan te vragen en ook de andere maatregelen in acht te nemen.

Vriendelijke groet,
besturen v.v. Erix en KSV Vragender