KSV JO8-1 begint competitie met nederlaag

Vandaag moesten de spelers van KSV uit spelen tegen FC Eibergen, dit moest gebeuren op het voor ons altijd lastige kunstgras. Nadat de eerste vragen over de rubbers op het veld, de rare geur en waar om we niet op echt gras voetbalden beantwoord waren, konden we beginnen. Het was duidelijk te zien dat we weer voor het eerst moesten voetballen. Het begin was een beetje onwennig en de spelers moesten duidelijk weer even inkomen! Onze nieuwe aanwinst Fenne kon het eerst rustig bekijken vanaf de zijlijn en zag vervolgens hoe Noud met een mooie actie de 0-1 tegen de touwen schoot, een goed begin! Hierna nam Eibergen het over en volgden voor rust nog 3 doelpunten, wat leidde tot een 3-1 ruststand in het voordeel van Eibergen.
De tweede helft was Eibergen sterker en hadden wij het vooral moeilijk met het veld, wederom de korrels en toch vooral de tegenstander. Nadat Jurre nog de aansluitingstreffer maakte en wij een paar kleine kansjes misten, kon Eibergen uitlopen en scoorde het nog een paar keer, ons eerste verlies was daarmee een feit. De penalty’s werden vervolgens door iedereen goed ingeschoten en volgens de spelers hadden we deze dan ook dik gewonnen!
Volgende week gaan we weer verder en spelen we wederom uit, nu bij SV GROL.