KSV/Erix JO13-1 buigt 2-0 achterstand om

KSV/Erix JO13-1 won vandaag – na een 2-0 achterstand – met 2-6 in Winterswijk tegen FC Winterswijk JO13-4.

KSV/Erix JO13-1 speelde vandaag al om 8.30 uur op het kunstgras in Winterswijk tegen FC Winterswijk JO13-4. KSV/Erix begon niet goed aan de wedstrijd. FC Winterswijk kwam al gauw op 1-0 doordat hun speler een penalty onberispelijk binnenschoot. Even later kwam de thuisploeg zelfs op 2-0 na slap verdedigen van KSV/Erix.

Na het matige begin kwam KSV/Erix steeds beter in de wedstrijd. Alleen was de eindpass telkens nog niet zuiver genoeg bij de aanvallen van KSV/Erix. Vlak voor rust scoorde Bink Beusink de 1-2. Na een knappe actie schoot de behendige spits de bal hoog in de korte hoek.

Na rust kwam KSV/Erix meteen goed uit de startblokken. Binnen vijf minuten scoorde Bink de gelijkmaker. Kort daarna schoot centrale middenvelder Bart Wopereis KSV/Erix op voorsprong. Na een knappe passeeractie scoorde rechtshalf Ben Kerkmeijer de 4-2.

KSV/Erix was na rust een stuk sterker dan de thuisploeg. Kort na de 4-2 scoorde rechtsbuiten Jorn Raben de 5-2 nadat hij enkele spelers van Winterswijk had uitgespeeld. Spielmacher Bart Wopereis tekende voor de laatste treffer van deze morgen. De centrale middenvelder schoot de bal vanaf 18 meter keurig in de hoek. Met dit knappe schot liet Bart de keeper van Winterswijk kansloos.

Dankzij de klinkende 6-2 overwinning staat KSV/Erix op keurige zevende plek op de ranglijst met twee overwinningen en één nederlaag. Komende zaterdag speelt KSV/Erix JO13-1 om 10.00 uur in Vragender tegen Longa ’30 JO13-5, de nummer negen van de ranglijst. KSV/Erix hoopt dan vele supporters te kunnen begroeten.