Nieuwe shirts voor KSV jeugd

KSV JO8, KSV JO9, KSV JO11 ontvingen zaterdag 8 september nieuwe shirts, die gesponsord zijn door schildersbedrijf Oonk uit Vragender en Gelre Sports uit Lichtenvoorde.

Schildersbedrijf Oonk was jarenlang sponsor van KSV 3, maar aangezien KSV vorig seizoen terugging van zes naar vijf senioren teams verving de club de versleten shirts van KSV 3 niet. KSV is blij dat schildersbedrijf Oonk shirtsponsor van KSV wil blijven. „Ik wens de jongens en meisjes veel succes en vooral plezier in hun nieuwe shirts”, zegt eigenaar Robert Oonk van het gelijknamige schildersbedrijf. Naast schilderwerk kunt u bij Oonk ook terecht voor behangwerk en beglazing. „Vanaf half november 2018 kan iedereen weer gebruik maken van onze aantrekkelijke winterschilderkorting”, vertelt Robert.

Gelre Sports was net als Oonk al bordsponsor van KSV en is nu dus ook shirtsponsor. „Bij ons sporten veel inwoners uit Vragender. Door de jeugd van KSV te sponsoren, willen we een mooi gebaar maken richting de Vragenderse bevolking”, zegt eigenaar Stijn Hulsebos van Gelre Sports. Hij hoopt dat de Vragenderse bevolking dit gebaar waardeert en dat er nog meer inwoners uit het kerkdorpje besluiten om ook te gaan sporten bij Gelre Sports dat net buiten Vragender ligt. „Ze kunnen fitnessen of meedoen aan een van onze populaire groepslessen zoals yoga, steps, bootcamp, dance ,kickboksen, cycle , xco ,en een circuit training voor senioren. De leden van KSV kunnen op vertoon van hun ledenpas sporten bij Gelre Sports en krijgen dan 10 procent korting op een van onze abonnementen”, zegt Stijn.

KSV Voetbal bedankt beide sponsoren voor de nieuwe shirts. Ook bedankt KSV Wessels Bouw, dat stopte als sponsor, voor de jarenlange sponsoring van de shirts van de jongste jeugdteams van KSV.

Eigenaar Robert Oonk van schildersbedrijf Oonk staat rechts op de foto naast de jongens, meiden en leider van KSV JO8. Stijn Hulsebos was verhinderd en staat daarom niet op de foto.