Voetbalkamp 2024 wederom succes

Als organisatie genieten we na van twee geslaagde voetbalkampen voor de jeugd van KSV/ERIX.

Met de JO7 t/m JO9 hadden we ons ‘mini-kamp’ van vrijdag 3 op zaterdag 4 mei. Hier hebben we onder andere een speurtocht naar een zeldzame kikker gedaan, bingo gespeeld en een leuke film gekeken. Voor het slapen werd er natuurlijk een heus kussengevecht gehouden. Voor veel kinderen was het de eerste keer, maar het was voor iedereen een groot succes!💪

Met de JO10 t/m JO13 zijn we het pinksterweekend naar Rijssen geweest. Met maar liefst 52 kinderen hadden we 8 groepjes waarmee we streden om de eerste prijs. Gedurende het gehele weekend werden er spellen gedaan waarmee punten werden verdiend. Enkele hoogtepunten waren het douanespel, cluedo en een casinoavond. 🎲Daarnaast werd er veel gedanst en gezongen op de karaokeavond, 🪩🎤en natuurlijk voor het ‘slapen’ kussengevechten gehouden. Want slapen werd er door velen met name de eerste nacht niet tot nauwelijks gedaan, met als resultaat slapende kinderen aan tafel op zaterdag. Op zondagochtend hebben we al ons brood aan tosti’s opgebakken🥪, speelden we nog een softbaltoernooi ⚾️ en werd de prijsuitreiking gehouden🏆🏅. Na de gevonden-voorwerpen-bingo konden we allemaal moe maar voldaan naar huis. ’s Avonds werd bij Overkamp het voetbalkamp door alle leiders geëvalueerd en konden we concluderen dat ook deze editie zonder problemen verlopen is.

Als organisatie van het voetbalkamp willen wij in het bijzonder alle jeugdleiders van KSV/Erix bedanken die met veel inzet en enthousiasme deze edities weer tot een groot succes hebben gemaakt!

Bekijk hier alle foto’s