Voorlopige teamindelingen senioren 2021-2022

Ondanks dat we 2 vervelende corona seizoenen achter de rug hebben, zijn we verheugd te melden dat we voor volgend seizoen hetzelfde aantal voetbalteams weer op de been kunnen brengen.

Zie hier de voorlopige teamindelingen voor de heren senioren, en hier voor de dames senioren. Mochten hier vragen over zijn, dan kun je terecht bij (één van) de leider(s)/trainer van het team waar je het afgelopen seizoen bent ingedeeld. De betreffende leider zal indien nodig contact opnemen met Bestuur / TC.

De competitie indeling voor KSV 1 is reeds bekend gemaakt. KSV 1 speelt volgend seizoen wederom in de vertrouwde ‘achterhoekse’ 4e klasse C. De competitie indelingen voor de overige teams wordt bekend gemaakt op 28 augustus. Op zondag 26 september staat de eerste speelronde voor alle zondag senioren teams op het programma.

De KSV heren selectie begint op zondag 8 augustus met trainen. De eerste training voor de lagere elftallen zal begin september zijn.

We wensen iedereen alvast een fijne vakantie, en hopelijk zien we elkaar in goede gezondheid weer terug aan het begin van volgend seizoen!

Een sportieve groet,

Bestuur KSV.