Jongste jeugd krijgt bezoek van zwarte pieten op training

Voor sommigen was het een totale verrassing, maar sommigen hadden al wel een vermoeden.
Het jaarlijkse bezoekje van de voetbal-pieten bij KSV. Vol verwachting werd de hele training het voetbalveld, de kleedkamers, de bosjes en de tribune in de gaten gehouden voor een spoor van de pieten. Toen de pieten eindelijk het veld gevonden hadden, was het meteen chaos van jewelste! Voetballende pieten achterna gezeten door de kinderen in de hoop op een handje pepernoten, een handje of om gewoon de bal terug te pakken en door te voetballen! Nadat de rust was wedergekeerd op sportpark de bult was het tijd om penalty’s te schieten op de pieten, vol verwachting legden de kinderen dan ook aan voor het belangrijkste schot op goal van het hele jaar!

Waar sommigen zo hard mogelijk probeerden te schieten, of de bal netjes te plaatsen, probeerden sommigen de pieten nog te raken met bal.
Gelukkig hadden we lenige en fitte pieten, dus de bal ontwijken was geen probleem!

Nadat de pieten nog wat laatste tips kregen van de kinderen om de bal zo goed mogelijk te raken, was het de hoogste tijd om allemaal netjes in de rij te gaan staan voor de pepernoten.

Nadat er in de kleedkamers nog luidkeels werd gezongen voor de pieten, en zelfs de leiding nog moesten zingen kregen alle kinderen nog een lekkere stuk chocola en konden met volle buikjes op huis aan.

A.s. zaterdag gaan we zien of het bezoek van de pieten nog geholpen heeft!