KSV JO11-1 verliest van FC Winterswijk JO11-5

Om 10:30 uur werd de op papier moeilijke wedstrijd gespeeld tegen FC Winterswijk JO-11 en meteen vanaf het begin was te zien dat deze tegenstander aardig het balletje rond kon laten gaan. In de eerste 10 minuten kon KSV een tegendoelpunt nog voorkomen door onder andere goed verdedigingswerk, maar na een foutje achterin werd het dan toch 1-0 voor FC Winterswijk. Niet veel later viel uit een corner de 2-0. Toen was het Niels Schoenmakers die een corner opeiste en deze goed voorgaf op de totaal vrijstaande Jeroen Hahné die deze corner goed binnenschoot, 1-2. Dit was ook de stand toen scheidsrechter Luuk floot voor de rust. In de tweede helft was het duidelijk dat FC Winterswijk er met de punten vandoor zou gaan, mede door hun goede combinaties maakten zij de 1-3, 1-4 en zelfs de 1-5. Toen kwam er weer een kans voor KSV doordat vanaf het middenveld een perfecte steekpass op Sander werd gegeven die hierdoor 1-op-1 kwam met de keeper, maar helaas werd dit door goed verdedingswerk niet de 2-5. In plaats van dat deze 2-5 werd gemaakt was het weer FC Winterswijk die de goals maakte, zo werd de eindstand zelfs 1-9. Volgende week moeten we tegen Longa JO11-6 uit in Lichtenvoorde.