KSV 1 wint seizoensouverture

KSV 1 won afgelopen zondag haar eerst wedstrijd in Keijenborg tegen Keijenburgse Boys met 1-2 dankzij twee doelpunten van Erwin van de Wolfshaar.

Keijenburgse Boys startte de wedstrijd sterk. Al na anderhalve minuut kreeg de ploeg haar eerste kans. Een rollertje ging voorlangs. Vlak daarna kwam Erwin van de Wolfshaar door na een mooie steekpass van Niek Berendsen, maar zijn voorzet komt niet bij een medespeler terecht. Kort daarna komt Erwin voor de tweede keer goed door, maar helaas kan hij geen voorzet geven.

Daarna houdt KSV de overhand. Aanvaller Erwin van de Wolfshaar krijgt enkele kansen. Zo zet Tim Lageschaar Erwin één op één voor de doelman. Ook schiet Bas Oonk over na een goede lage voorzet van Niek Berendsen.

Vlak voor rust is het dan eindelijk raak voor KSV. Max Elshof geeft een mooi pass van achteruit en één of op één voor de keeper faalt Erwin van de Wolfhaar niet maar schiet feilloos binnen.

De tweede helft golft het spel op en neer met kansen over en weer. Na een uur spelen staat het plotseling gelijk wanneer een KSV-speler een voorzet vanaf rechts per ongeluk in eigen doel werkt.

In de 78e minuut komt KSV verdiend opnieuw op voorsprong. Erwin van de Wolfshaar maakt de 1-2 nadat KSV goed druk zet op de verdediging van de thuisploeg. Vervolgens wordt de moegestreden Bas Oonk vervangen door Stijn Ubbink. Na 98 minuten fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en zijn de eerste drie punten voor KSV een feit.
Aanstaande zondag 2 oktober speelt KSV om 14.00 uur thuis in Vragender de altijd beladen derby tegen Erix 1. Hierbij gaat om meer dan enkel drie punten.