KSV 3 leidt geflatteerde nederlaag in Halle

Op een zonovergoten zondagochtend, stond de laatste wedstrijd van het seizoen van KSV 3 tegen SV Halle 3 op het programma. KSV 3 verloor de wedstrijd met 3-1. Jur Betting redde de eer voor het derde.

Zondagochtend 26 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Door een waslijst aan blessures en afwezigen, moest KSV 3 beroep doen op Mark Drieks en Yoeri klein Avinck.

Ondanks de waslijst aan afwezigen, begon KSV de wedstrijd redelijk. Het balletje ging makkelijk rond, en KSV speelde een aantal kansen bij mekaar. Na een goeie aanval over verschillende over de as, werd rechtsbuiten Siebe 1-op-1 gestuurd met de doelman. Helaas belande de bal op de binnenkant van de paal.

Dit was voor Halle het startsein om er een schepje bij bovenop te gooien. Dit resulteerde in de 1-0 voor de thuisploeg. Dit was voor leider Mark Betting het sein om wat aanpassingen te doen. Mark Drieks mocht zijn opwachting maken ten faveure van Joost Ubbink. Joost, ook wel liefkozend ‘’Ubbinkovic’’ genoemd baalde zichtbaar. Hij kleedde zich volledig uit als frustratie, en zat alleen nog met een broekje en hemd op de bank. Bizarre taferelen.

Ondertussen werd er verder ook gewoon gevoetbald. In de blessuretijd van de eerste helft, maakte Halle de 2-0. Dit gebeurde wederom na dom balverlies in de as, waarna de spits werd weggestoken, en vervolgens doelman Job Spijkers alias ‘’Greppe’’ kansloos liet.

In de rust deed leider Mark Betting wederom wat omzettingen. Dit resulteerde in een veel feller KSV. Na powerplay van 15 minuten maakte KSV de terechte 2-1. Na een goeie steekpass van invaller Chris Dorresteijn, verschalkte Jur Betting de doelman van Halle; 2-1!

Hierna werd de wedstrijd enigszins grimmig. Na een domme actie mocht de rechtsbuiten van Halle, 10 minuten afkoelen aan de zijkant. Hier bleef het niet bij… Yoeri klein Avinck kon zich nog net beheersen na een debiele actie van de spits van Halle. De spits van Halle kwam namelijk met een gestrekt been in bij Klein Avinck, wie des duivels was. Helaas zou KSV de wedstrijd niet met 11 man eindigen.

Met nog 10 minuten te gaan ging KSV va-banque spelen. Helaas resulteerde dit in de 3-1 voor Halle. Na een miscommunicatie rondde de spits van Halle beheerst af, en hiermee was de wedstrijd in het slot. Hiermee was het kwaad nog niet geschiet, de sterk spelende Timo Ubbink mocht namelijk 10 minuten voor tijd gaan douchen, na een makkelijk gegeven gele kaart.

Met deze nederlaag eindigt KSV 3 op een nette vijfde plaats. „Ondanks dat de nederlaag pijnlijk is, mag je trots zijn hoe we ons na de winterstop hebben ontwikkeld. Van de twee na laatste plaats, hebben we gewoon bijna de top drie gehaald. Daarop mag je best trots zijn’’, aldus een realistische Jaap Hegeman.

Leider Mark Betting baalde van de nederlaag, maar was net als Hegeman trots op de ontwikkeling van het derde. „Hoewel we vandaag bijna een elftal aan afwezigen hadden, legden we een meer dan prima pot op de mat. Met iets meer geluk ga je vandaag met 3 punten van het veld, helaas mocht het niet baten.’’