KSV JO15-1 doet goede zaken met winst op DZSV JO15-2

De nummer 3 tegen de nummer 5. Op papier een topper gezien de ranglijst. We begonnen om 13.00 uur voortvarend, vanaf het fluitsignaal zaten we er boven op en na meerdere fraaie combinaties kwam de bal bij Indy die vanaf de middellijn een geweldige sprint inzette en meerdere spelers voorbij ging. Bij de achterlijn aangekomen hield hij het overzicht en legde terug op Coen die de bal bij de 2e paal hard raak schoot. DZSV was enigszins verrast maar ging al gauw in de tegenaanval. Hierop werden we terug gedrongen in de verdediging waardoor de stand bij rust 1-2 was. Na een heerlijk bekertje thee en enkele opbeurende woorden van Ruud en Marthijn begonnen we scherp aan de 2e helft. Binnen 10 minuten maakte Indy de 2-2 en de 3-2. Hier had DZSV geen antwoord meer op. Na uitstekend keeperswerk van Willem en veel strijd en inzet bij de rest van het team werd de einduitslag 4-2 (hattrick Indy). Voor vandaag willen we natuurlijk onze supporters bedanken die in grote getalen aanwezig waren en waar voor hun geld kregen. 12 punten uit 5 wedstrijden, een goed begin.