KSV JO8-1 nog in de vakantiemodus

Afgelopen zaterdag mochten wij tegen Grol voetballen. In de Arena nog wel!

Iedereen was goed uitgerust na een welverdiende vakantie (Sarah kwam zelfs deze ochtend nog van de camping). En je zou dan ook kunnen verwachten dat “het uitgerust zijn” terug te zien was op het veld, maar ondanks de inzet was het allemaal net niet. Ruben (die de eerste helft keepte) had een wereldredding en Joaquin scoorde zijn wekelijkse doelpunt, maar voor de rest waren er de eerste helft weinig hoogtepunten van onze kant. We gingen dan ook met 4-1 achter rusten.

In de tweede helft speelden we iets meer vooruit en kwamen iets beter van onze goal, maar verder dan een doelpunt van Stan kwamen we niet. Ondanks goed en spectaculair keeperswerk van Joaquin kregen we ook de tweede helft vier doelpunten om de oren. De eindstand van 8-2 was geflatteerd, maar toch waren er voldoende goede acties en inzet om mee verder te gaan!

Al met al een wedstrijd van net niet, maar komende zaterdag gaan we er thuis tegen LONGA 30 weer volle bak tegenaan.