KSV pakt drie belangrijke punten tegen Ulftse Boys

KSV heeft drie verdiende punten overgehouden aan het duel tegen Ulftse Boys. Op paaszondag werd met 3-0 gewonnen.

Na 13 minuten opende KSV de score. Teun Lageschaar stuurde Stan Gunnewick met een goede pass richting de goal van de tegenstander. Stan deed wat een spits moet doen en zette de 1-0 op het scorebord.

Een paar minuten later kon KSV de voorsprong vergroten, echter ging het schot van Stan Gunnewick naast. Na een half uur spelen was daar de eerste grote kans voor Ulftse Boys. Met een hard schot op goal deed men een poging op de gelijkmaker maar Pascal redde en verwerkte de bal tot corner. Met een 1-0 score op het scorebord zochten beide teams de kleedkamer op.

Na rust werd er voornamelijk op de helft van KSV gevoetbald. Ulftse Boys was op zoek naar de gelijkmaker, maar ze kwamen op een paar afstandsschoten na niet tot het creëren van kansen. Dit is mede te danken aan de verdediging van KSV die goed stond. Na 70 minuten werd het harde werken van KSV beloond. Tegen de veldverhouding in pakt KSV een 2-0 voorsprong nadat Stan Gunnewick de bal voor het goal kreeg waar Twan Jurjus de bal in het net werkte.

Na 75 minuten brengt KSV haar eerste wissel. Thijs Kolkman vervangt Tom Ribbers, die een goede wedstrijd speelde. Kort hierna vergroot KSV de voorsprong tot 3-0. Na een perfecte pass van Rick Tanck op Twan Jurjus werkt Twan de bal met een schot van zo’n meter of 20 heel mooi achter de keeper. Hierna was wel duidelijk dat er voor de Ulftse Boys niet meer veel te halen viel in Vragender.

KSV bracht nog twee wissels in. Wout Oonk en Jesse Gunnewick werden ingebracht voor Stan Gunnewick en Max Elshof, die beiden hard gewerkt hadden. De eindstand is 3-0. KSV pakt 3 belangrijke punten om aansluiting te houden op de middenmoot en stijgt 2 plaatsen op de ranglijst. Pupil van de week was Lisa Papen, die met een vooruitziende blik de 3-0 winst op Ulftse Boys al had voorspeld. Komende zondag speelt KSV om 14.00 uur thuis tegen Dinxperlo. Thuis in Vragender op sportpark “de Bult”.