Patrick Visser nieuwe trainer KSV

Patrick Visser is volgend seizoen hoofdtrainer van KSV. Hij volgt Ferhat Ozerdogan na dit seizoen op.

Ulftenaar Visser (51) was in het verleden hoofdtrainer bij GWVV in Varsselder, vv Etten, Ulftse Boys en SVGG uit Megchelen. Hij speelde van 1995 tot 2009 veertien jaar lang in het eerste elftal van Ulftse Boys.

Visser stopte in mei vorig jaar als trainer van SVGG. Hij kreeg van meerdere clubs uit de Achterhoek aanbiedingen om hoofdtrainer te worden nadat hij bekendmaakte te stoppen als trainer van SVGG. Hij besloot echter om een sabbatical te nemen. „Ik ben sinds 2011 dertien seizoenen achtereen hoofdtrainer van een club geweest. Ik wilde even een jaar rust nemen om meer tijd aan zaken buiten het voetbal en mijn kinderen te besteden”, zegt Visser. Hij is in het dagelijks leven sportleraar op middelbare school het Almende college in Silvolde.

De afgelopen maanden miste Visser het hoofdtrainerschap. Na gesprekken met het bestuur van KSV begon het weer te kriebelen en werd hij steeds enthousiaster. Hij tekende afgelopen weekend zijn contract. „Wij zijn blij met de komst van Patrick. Hij maakt een gedreven indruk. We hopen op een langdurige en plezierige samenwerking”, zegt technische commissielid Pascal Wolterink van KSV.

KSV 1 staat momenteel tiende in de vijfde klasse B nadat het team hiervoor negen seizoenen achtereen in de vierde klasse acteerde. Visser leidt in augustus de eerste training van KSV 1.

Patrick Visser (midden) tekende afgelopen weekend zijn contract bij KSV. Links naast hem zit voorzitter Marthijn Ubbink en rechts technische commissielid Pascal Wolterink.