Ledenshop live!

Sinds vandaag is de ledenshop van KSV speciaal voor de senioren live. Dit betekent dat alle seniorenleden van KSV kleding en accessoires kunnen bestellen via deze online shop!

De ledenshop is er speciaal voor leden van KSV die, buiten de wedstrijdtenues en trainingspakken voor de zondag, ook graag trainingskleding, accessoires, etc, willen bestellen. Dit is een speciaal voor KSV samengesteld assortiment, in KSV-stijl. Naast dit KSV assortiment kun je natuurlijk ook andere artikelen bestellen via deze ledenshop.

Om te vieren dat de ledenshop online staat heeft het bestuur van KSV besloten om voor een gereduceerd bedrag verschillende sets online te zetten, namelijk:

Voor de heren:

Set 1: trainingsshirt, korte broek, sokken, trainingstrui en een trainingsbroek
Set 2: trainingsshirt, korte broek, sokken, ¼ zip top en een trainingsbroek

Voor de dames:

Set 1: trainingsshirt speciaal voor dames, korte broek, sokken, trainingstrui en een trainingsbroek speciaal voor dames
Set 2: trainingsshirt speciaal voor dames, korte broek, sokken, ¼ zip top en een trainingsbroek speciaal voor dames

KSV betaalt op een set 50 euro uit eigen kas, dit bedrag is al verrekend met de prijs op de site. Daarmee wil het bestuur uitspreken trots te zijn op onze leden en jullie hulp maar wil het ook benadrukken dat om de club netjes en gezond te houden alle leden zich wel dienen te houden aan de regels en plichten die passen bij het lid zijn van KSV.

Denk hierbij aan: je houden aan gedragsregels, het netjes omgaan met en achterlaten van materialen en de accommodatie, het draaien van kantinediensten en het helpen bij de verschillende acties (opruimen zwarte cross terrein, potgrond verkoop en oud ijzer actie). We hopen in de toekomst weer op jullie te kunnen rekenen. 

Bovenstaande actie loopt nog tot 1 mei 2024 waarbij we uitgaan van 1 set per lid. Levering duurt ongeveer 10 werkdagen.

Via de volgende link kom je direct in ledenshop: Clubcollectie | KSV VRAGENDER (stanno.com)

Bij vragen mag je contact opnemen met Muriël Beernink (sponsor@ksv-vragender.nl)

Namens,

Bestuur KSV