Regiotoernooi KSV 1

Het regiotoernooi zal dit jaar bestaan uit 2 wedstrijden van 2x 45 minuten. Er mag door de teams onbeperkt worden doorgewisseld verder zullen de KNVB regels worden gehanteerd. Mocht na 90 minuten de stand gelijk zijn dan zal er direct een strafschoppenserie volgen om de winnaar te bepalen. De eerste wedstrijden zijn op donderdagavond 20 augustus om 20.00 uur. Vervolgens zullen zondagmiddag 23 augustus om 14.00 uur de winnaars en de verliezers tegen elkaar spelen.

Het bestuur van HMC’17 wil iedereen vragen het coronaprotocol door te lezen en bij de spelersgroep en fans onder de aandacht te brengen. HMC’17 zal op beide locatie mensen aanwijzen die zullen toezien op het naleven van de coronaregels. Deze ‘handhavers’ zullen mensen aanspreken als de coronaregels niet worden nageleefd. Indien nodig zullen zij mensen die de regels niet respecteren de toegang tot het sportpark kunnen ontzeggen.

KSV speelt de 1e wedstrijd in Mariënvelde. Het is nog niet duidelijk waar de tweede wedstrijd op zondag wordt gespeeld.

Donderdag 20 augustus aanvang wedstrijden 20.00 uur:
Locatie Mariënvelde: ERIX – KSV onder leiding van Vincent Buunk
(op tweede veld i.v.m. verlichting

Zondag 23 augustus aanvang wedstrijden 14.00 uur
Locatie Harreveld: ? – ? onder leiding van Onno Hup

Coronaprotocol bezoekers
Voor alle bezoekers geldt dat zij de aanwijzingen van de “corona”medewerkers moeten opvolgen en dat zij de landelijke richtlijnen opvolgen, dus niet komen bij hoesten, verkoudheid etc..

Toeschouwers mogen niet juichen, zingen of op een andere manier hun club aanmoedigen.

Toeschouwers moeten de 1,5 meter afstand aanhouden langs de lijn. Deze afstand is op de boarding rondom het veld zichtbaar gemaakt. Huisgenoten mogen bij elkaar staan en worden ook vriendelijk verzocht dit te doen.

Buiten mogen maximaal 250 personen samenkomen, per locatie, en dat betekent dat de toeschouwers geteld zullen worden. Komen er veel toeschouwers, waar wij natuurlijk wel op hopen: Vol is helaas ook echt VOL.

Op beide locaties kan men slechts op 1 manier naar de velden toe. De overige toegangspoorten zijn afgesloten. In Harreveld via de “de normale ingang” en in Mariënvelde via het paadje tussen de BMV en de begraafplaats. Er zullen op meerdere punten koffie/thee/frisdrank geschonken worden zodat ook hier de 1,5 meter kan worden aangehouden. Ook voor de toeschouwers geldt dat zij na de wedstrijd, wanneer zij nog na willen praten, onder het genot van een drankje: scheiding van de toeschouwers is een eis vanuit de KNVB. Daarom zullen er op de locaties aangegeven plekken zijn waar de toeschouwers binnen nog kunnen nagenieten/napraten. Toeschouwers zullen het veld via een andere uitgang verlaten, dit wordt ter plekke aangegeven.

Voor de donderdagavond in Mariënvelde geldt een andere regel vanwege de afstand die anders afgelegd moet worden: Na de wedstrijd blijven de toeschouwers rondom het veld staan tot de spelers, begeleiders etc. naar de kleedkamers zijn. Na een signaal van een van de “corona”medewerkers kunnen de toeschouwers richting het eerste veld lopen en dan de keuze maken om nog een drankje te drinken of via de poort aan de Pastoor Deperinkweg het terrein verlaten.

HMC’17 wenst alle toeschouwers mooie wedstrijden toe en hoopt dat wij gezamenlijk, toeschouwers langs de velden kunnen promoten, door samen de verantwoording te nemen.