Terugblik huistoernooi 2023 (+ foto’s)

Zaterdag 10 juni j.l. vond het jaarlijkse huistoernooi weer plaats. Op een zeer zonnig sportpark “de Bult” deden meer dan 150 leden (jong en oud) mee. Voor de jeugd en de senioren was een apart toernooi georganiseerd. Op ons sportpark waren 5 velden gerealiseerd waar overal volop werd gestreden om die eeuwige roem binnen te slepen.

De jeugd sloot het toernooi af met de welbekende penaltybokaal. Cas Vrijdag, Sepp Wolterink en Jelmer Banning kroonden zich tot topschutters en wonnen in hun leeftijdscategorie een prachtige wedstrijdbal.Daarna was er voor alle jeugd een lekker patatje met snack om dit toernooi feestelijk af te sluiten.

Bij de senioren werd in 8 teams gestreden om de felbegeerde steenkoude groene knuppels. Met deze temperaturen wilde iedereen deze mooie prijs wel binnen slepen. Uiteindelijk moesten penalty’s uitmaken wie zich mocht kronen tot kampioen, en team “Tanck aannemersbedrijf” deed dit het beste.

Na het toernooi was het de beurt aan Jan van de Wolfshaar en Jan Harmelink. Ook dit jaar hadden we weer een aantal jubilerende leden. Peter klein Gebbinck is deze middag benoemd tot erelid van KSV Voetbal. Peter is 50 jaar lid. Een prachtige prestatie. Jelle Spexgoor en Chris Hartjes waren allebei 25 jaar lid.

Toen was het de beurt aan Bram Ribbers die in een beknopte samenvatting op humoristische wijze het afgelopen seizoen doornam.

Natuurlijk mocht de barbecue ook niet ontbreken. Het officiële gedeelte werd afgesloten met een heerlijke barbecue, dit jaar bereid door Cafe Overkamp. Het bleef nog lang gezellig. We mogen weer spreken van een fantastische seizoen afsluiting.

Klik hier voor de foto’s van deze dag (gemaakt door Joris ter Bogt)

Het nieuwe erelid Peter Klein Gebbinck
Het nieuwe erelid Peter klein Gebbinck.