Terugblik huistoernooi 2024

Zaterdag 1 juni was het dan zo ver. Het jaarlijke huistoernooi stond op het programma. Voor zowel de jeugd als de senioren werd een toernooi in elkaar gezet. Met bijna 100 jeugdleden, en ca. 65 senioren leden, werd er in diverse poules gestreden voor de winst.

Om 12.00u was het aan de jeugd om het toernooi af te trappen. In 4 poules, ingedeeld op leeftijden, werden een aantal wedstrijden gespeeld waar om 14.00u een aantal winnaars uit voort kwamen. Met als afsluiter de welbekende penaltybokaal, welke werd gewonnen door Sten Temming, Mats Temming en Loek groot Zevert konden de jeugdleden in de kantine plaats nemen waar ze lekker konden genieten van een bakje patat met snack.

De senioren waren om 12.20u aan de beurt. Dit jaar werd er gestreden in 6 teams, met elk wat meer wisselspelers dan voorheen. Besloten was ook om een halve competitie te spelen, in plaats van in 2 poules. Zo waren alle senioren rond 15.30u klaar, en kon na een frisse douche iedereen zich opmaken voor “de derde helft”. Over 5 wedstrijden was Gelre Metaalwaren / ABC Bouwregie de beste (4 overwinningen en een gelijkspel) en zo mocht leider Wilfried Spijkers de felbegeerde 1e prijs in handen nemen. Een krat heerlijke, steenkoude halve liters, welke vervolgens binnen no-time achter de kiezen was.

Hierna was het de beurt aan voorzitter Marthijn Ubbink, die na een kort bedank woordje ook nog een aantal jubilarissen in het zonnetje heeft gezet. Dit jaar had KSV Voetbal maar liefst 11 jubilerende leden die 25 jaar lid waren, te weten Maurice Wassink, Nick Volwater, Jorrit Spexgoor, Svenny Olyslager, Danny Wiegerinck, Mark klein Gebbink, Rick Tanck, Mathijs klein Gebbinck, Rick Spijkers, Gijs Spijkers en Thijs Kolkman.

Inmiddels begon men de BBQ geuren al te ruiken buiten, maar eerst was het nog tijd voor de ludieke afsluiting. Dit jaar namen Tom Schotman en Barry Ikink deze taak op zich. Het seizoen werd even kort en bondig doorgenomen, en aan het harde gelach op het terras te horen kunnen we concluderen dat Tom en Barry dit uitstekend hebben gedaan.

Dan was het tijd voor de BBQ. Dit jaar verzorgt door Beneman. Dat het lekker en goed verzorgd was, bleek toen er alleen nog afwas en lege schalen retour ging naar Beneman. Het bleef nog even gezellig in de kantine, waar ook nog de finale van de Champions League is gekeken. Tijd voor de zomerstop. Tot volgend seizoen.