Tim Minkhorst en Stan Gunnewick nemen afscheid van KSV 1

Tim Minkorst en Stan Gunnewick namen afgelopen zondag afscheid van KSV 1 nadat ze respectievelijk tien en vijf jaar in het eerste speelden.

Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd tegen AD’69 1 werden beide heren nog even in het zonnetje gezet. Een volwaardig afscheid zat er helaas niet in. Door het coronavirus speelden ze helaas geen laatste thuiswedstrijd, en gingen niet met een publiekswissel en op de schouders naar de kant gevolgd door een late afterparty. Een groot gemis voor KSV, want beide spelers waren echte steunpilaren en vaste waardes in de ploeg. Tim stopt met voetbal en Stan gaat lager voetballen. Beide heren werden bedankt voor hun inzet met ieder een bosje bloemen en een grote actiefoto.

Beide heren hebben bloed, zweet en tranen gedeeld bij KSV en een mooi afscheid is dan ook op zijn plaats. Tim speelde ruim tien jaar in KSV 1. Al tijdens zijn eerste minuten in oktober 2011 liet hij als jeugdspeler zien een welkome versterking voor de toekomst te kunnen worden. Hij was jaren een sleutelspeler in KSV 1.

Stan speelde vijf seizoenen in KSV 1, maar de pijlsnelle aanvaller liep waarschijnlijk net zoveel meters als Tim. Hij was regelmatig een plaag voor defensies van de tegenstander. Zo beeft de Twentse klasse 4B, waar KSV 1 een seizoen speelde, nog na bij het horen van zijn naam. Beide heren werden bedankt door de selectie van KSV 1 voor alle mooie momenten op het veld en naast het veld.

Stan Gunnewick en Tim Minkhorst werden bedankt voor hun inzet met ieder een bosje bloemen en een grote actiefoto.