Eclatante zege KSV O-17 op AZSV

Zaterdag 10 november mocht KSV aantreden thuis op de eigen Bult aantreden tegen AZSV. Op een koude en regenachtige middag begon KSV erg matig. Duels werden verloren en aan de bal was het heel erg slordig. Hierdoor kon AZSV gemakkelijk tegenhouden. Na 20 minuten spelen gooide KSV de schroom van zich af. Dit resulteerde in de 1-0 door Rico. Hierna zakte KSV weer in en gebeurde er niks meer voor rust.

Nadat in de rust iedereen weer even wakker werd geschut was de 2e helft stukken beter. We vonden makkelijk de vrije man en liepen na rust weg bij AZSV. De 2-0 was enigszins gelukkig, Ivar Betting liep meters buitenspel, maar dit werd niet gezien door grens- en scheidsrechter. Ivar mocht door en gaf een voorzet, waarna een verdediger van AZSV niets anders kon dan de bal in het eigen goal te werken.

Na de 2-0 begon de grote Ivar Betting show. Na een moeizame start lijkt hij helemaal zijn draai te hebben gevonden bij KSV O-17. Hij was verantwoordelijk voor de 3-0, 4-0 en de 5-0. De 3-0 was na een fantastische voorzet van onze aanvoerder Rico, waarna Ivar bij de 2e paal gemakkelijk kon afronden. De 4-0 was de mooiste goal van de middag. Een actie a lá Zlatan Ibrahimovic als tegen NAC, een prachtige solo waarbij hij 5 verdedigers in het bos zette en cooltjes de 4-0 binnenschoof. De 5-0 was een kopie van de 3-0, een goeie combinatie op het middenveld kwam Rico over links door en gaf een haarfijne voorzet op Ivar, die zijn hattrick maakte.

Al met al een degelijke overwinning, het publiek ging met een goed gevoel huiswaarts. Volgende week spelen om 14:30 de belangrijke uitwedstrijd tegen Meddo. Twijfel niet en kom een kijkje nemen bij deze voetbalmachine.