Jan Willem Rutgers stopt als trainer van KSV

Jan Willem Rutgers stopt na dit seizoen als hoofdtrainer van KSV 1. De club uit Vragender is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen.

Rutgers is sinds augustus 2020 trainer van de dorpsclub en stopt straks in mei na drie seizoenen. Hij kan het hoofdtrainerschap niet meer goed combineren met zijn werk en privésituatie vanwege een volle agenda. Daarom stopt hij als hoofdtrainer. Hij wil nog wel betrokken blijven bij de selectie van KSV. Hoe precies is in te vullen door de nieuwe hoofdtrainer en KSV zelf.

KSV 1 staat momenteel tiende in de vierde klasse C. De club vecht dit seizoen voor handhaving in deze klasse waarin het al negen seizoenen achter elkaar speelt. Geïnteresseerden in het hoofdtrainerschap bij KSV kunnen zich melden bij Pascal Wolterink van de technische commissie van KSV. Via 06 51 92 99 84 of via pascalwolterink@gmail.com.

Bovendien houdt ook Hennie Wesselink het voor gezien na dit seizoen. Hij verzorgt al jarenlang de trainingen van de lagere elftallen van KSV; KSV 3, 4, 5 en 35+1 en 35+2. Pascal Wolterink is daarom ook op zoek naar een trainer die dinsdagavond van 20.00 tot 21.30 uur de lagere elftallen wil trainen. Gegadigden kunnen zich bij Pascal melden.