KSV 1 verliest in Ulft

Het is een koude gure middag en vandaag spelen we tegen Ulftse boys, momenteel één van de bovenste ploegen van de ranglijst. We zullen moeten kijken wat er vandaag mogelijk is, maar beginnen strijdbaar. Het veldspel is prima en we komen ook zelf tot meerdere kansen. Ook cornerballen bieden mogelijkheden om de score te openen, maar helaas valt de 1-0 aan de andere kant. Een lange bal komt bij hun buitenspeler, die de bal voor kan krijgen. Deze bal kan niet voldoende worden weggewerkt en valt voor de voeten van hun aanvaller. Deze tikt de bal netjes binnen. KSV kan weer op jacht naar een doelpunt ( helaas zonder de geblesseerde Bas Oonk, die door Stefan Tanck wordt vervangen ). De 1-0 stand met rust, geeft voldoende motivatie om de wedstrijd te doen kantelen.  

Waar wij de aanval zoeken is het wederom Ulft, die tot scoren komt. Een terugtrek bal wordt binnengelopen en zorgt voor een 2-0 stand. Een kwartier voor tijd is er dan toch de aansluitingstreffer door Teun Lageschaar. Een indraaiende vrije trap, wordt vakkundig binnen getikt ..2-1. ( inmiddels staat Jan Tanck, voor Lars Gierkink op het veld ). Waar KSV wil beginnen aan een slotoffensief, valt het doelpunt weer aan de andere kant. Een bal wordt voor het doel gekopt en daar is een aanvaller van Ulft alerter dan de KSV defensie… 3-1. Met nog een kwartier op de klok, komen Timo Ubbink en Ruben klein Gebbink in het veld, voor Max Elshof en Antony Porskamp. Waar Ulft de 4-1 dacht te scoren en het doelpunt gingen vieren, was het KSV die gebruik maakte van het afkeuren van dit doelpunt. Tim werd diep gestuurd en onreglementair neergelegd, door de keeper van de tegenpartij ( deze ging er af met rood ). De toegekende vrij trap ging er niet in en zo bleef de stand op 3-1 staan.  

Het was een wedstrijd, waar meer in had gezeten. Met dit strijdplan hopen we het volgende week, Reunie lastig te maken. Hopelijk zien we jullie volgende week op de Bult.