KSV 1 verliest in Lochem

KSV 1 verloor afgelopen zondag in en tegen Lochem met 5-0. De thuisploeg was een maatje te groot voor KSV.

Zondag 13 -november mocht KSV op het mooie sportpark in Lochem strijden voor de punten. Vanaf minuut één is het ook een strijd geworden. Lochem was vanaf het begin scherp en was de bovenliggende partij. KSV kon niet veel anders dan verdedigen. Met snelle buitenspelers en een balvaste spits, wist Lochem het de verdediging van KSV moeilijk te maken. Ook beweeglijke middenvelders wisten de druk op te voeren. Helaas door een iets wat ongelukkige klutsbal ontstond het eerste doelpunt. De speler kwam hierdoor vrij voor de goal en ronde beheerst af. Met enkele omschakelmomenten en cornerballen, probeerde KSV iets terug te doen, maar kon niet afdrukken op de goal. Ook het tweede doelpunt voor rust werd vakkundig afgerond. De ruststand was 2-0.

De tweede helft zocht KSV meer de aanval, maar liep tegen ongelukkige tegendoelpunten aan. Een vrije trap rond de eigen 16, werd kiezelhard binnengeschoten. Een penalty werd aan Lochem gegeven, waar een eerdere duwfout aan vooraf ging, maar niet door de scheidsrechter werd opgemerkt. Zo stond het 4-0. KSV bleef echter op zoek gaan naar een doelpunt, maar het ging vandaag niet lukken. De 5-0 kwam uit een snelle tegenaanval en dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

Er is voor een resultaat gevochten, maar het verschil was vandaag te groot. Volgende week speelt KSV thuis tegen SV Basteom. De aftrap op sportpark de Bult is om 14.00 uur.