KSV 4 ten onder tegen AD ’69 3

KSV 4 verloor vandaag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen van AD ’69 3 met 0-3. AD ’69 3 was duidelijk een maatje te groot voor KSV 4.

Ksv 4 trad vandaag aan tegen AD’69 3. Om een onmenselijke kwart over 9 zaten de helden van de velden in de kantine. Er waren zowaar geen laatkomers, chapeau. Desondanks waren de sporen van Bultepop nog zichtbaar. Sommigen waren fit, sommigen waren brak en Stef Overkamp was duidelijk nog lichtelijk aangeschoten van de after-party. Citaat: “vandaag is zo’n dag dat ik twee keer ga scoren”

Ja een apestrakke teamfoto was het wachten op de scheidsrechter, het bleek dat deze had doorgekregen dat om 11 de wedstrijd begon terwijl er om 10 al 22 man stond te popelen. Toen de leidsman was gearriveerd kon de wedstrijd beginnen. AD maakte vanaf het begin duidelijk dat ze voor 3 punten waren gekomen en wisten KSV vaak terug te dringen op eigen helft. Na ongeveer een kwartier wist AD dit overwicht om te zetten in een doelpunt met een mooie knal van afstand.

KSV bleef zich kranig weren. Geholpen door het natte veld wist de Vragenderse verdediging regelmatig een tegenstander van de bal te glijden.

Met een 0-2 achterstand gingen beide partijen aan de thee. Stef maakte kenbaar dat hij wel aan het overwegen was om een Aaltenaar doormidden te zagen om maar even 10 minuten te kunnen uitrusten.

In de tweede helft bleef AD de dienst uitmaken terwijl KSV hard bleef verdedigen. Zo hard dat invaller Luuk Molenveld een defensieve actie met geel moest bekopen na ongeveer een uur. AD wist deze overtalsituatie te benutten door de 0-3 binnen te werken.

Ondanks het sombere weer en het bedroevende voetbal heeft oud-vierdevoetballer Thijs van Langen de hele wedstrijd bekeken, vandaar dat hij is uitgeroepen tot supporter van de week.

Volgende week treden we weer thuis aan tegen AD, alleen is dit keer het vierde aan de beurt. Wouter Lamers schijnt deze dag al maanden in zijn agenda omcirkeld te hebben, spektakel is dus gegarandeerd. We beginnen dan om half 10, komt dat zien