KSV Dames 7×7 kampioen

KSV Dames 7×7 is kampioen geworden van de voorjaarscompetitie! Na herhaaldelijk Herbstmeister te zijn geweest grepen we afgelopen najaar naast deze titel met een nipte achterstand van drie punten op VIOS Beltrum. We namen revanche in de voorjaarscompetitie en met succes: op vrijdagavond 27 mei werden we kampioen op het veld van Erix!

De eerste speelronde moesten de dames even op gang komen. We verloren van VIOS Beltrum en FC Winterswijk, wisten een puntje te sprokkelen tegen Erix en wonnen van FC Trias. Met slechts vier punten in de tas en de staart tussen de benen verlieten we Beltrum. Door goede trainingen onder leiding van Anke Gunnewick werd het team klaargestoomd voor een beter vervolg van de competitie.

Helaas werd de volgende speelronde – met het zogeheten thuisvoordeel – afgelast. Tijdens de derde speelronde bij FC Winterswijk was het af en toe billenknijpen, maar goalie Svenny wist met haar nieuwe patta’s (en blaren) menig aanval te stoppen. Het publiek in Winterswijk werd getrakteerd op enkele fraaie treffers. Dat resulteerde in maximaal resultaat: vier keer winst.

VIOS Beltrum durfde de vierde speelronde niet eens meer op te komen dagen. Deze avond bij FC Trias werd er lustig op los gecombineerd door de dames met heus tiki-taka voetbal. Met speels gemak werden wederom geen punten gemorst.

De laatste speelavond bij Erix begon met gezonde zenuwen. Na enkele schoten “hoog over” was het gelukkig raak. We wisten te winnen van Erix en FC Trias. Daarmee was het kampioenschap een feit! De wedstrijd tegen FC Winterswijk werd gespeeld met een verrassende opstelling. Ondanks knappe reddingen van Renata mocht dit niet baten. De laatste wedstrijd tegen VIOS Beltrum werd in de laatste minuten uit handen gegeven. Dat mocht de pret niet drukken. De champagne werd gepopt op het veld, waarna het feest tot in de late uurtjes werd gevierd bij sponsor Café Overkamp!

Een topprestatie en mooie seizoensafsluiting, met dank aan alle speelsters, leiding en natuurlijk onze sponsoren. Op naar volgend seizoen!

KSV Dames 7×7 is afgelopen vrijdag kampioen geworden van de voorjaarscompetitie. Op sportpark Delakker in Lievelde speelden de dames hun laatste wedstrijd tegen VIOS Beltrum.