KSV JO13-1 verliest van koploper in tweede helft

Afgelopen zaterdag was al weer onze derde wedstrijd na de winterstop. Na 2 nederlagen kwam vandaag de koploper op visite, namelijk Neede JO15-2. Met een andere opstelling, namelijk 4-4-2, gingen we vol vertrouwen het veld in. Neede zelf dacht dat het een makkie werd, maar dat pakte anders uit. Met een prima verdediging en een sterk blok op het middenveld kreeg Neede de 1e helft geen enkele kans. Zelf loerden we op de counter en dit resulteerde in de 1e helft in enkele prima kansen maar helaas. De 2e helft zochten we iets meer de aanval waardoor we toch wat ruimte weg gaven, maar ja na een prima 1e helft roken we toch kansen op de overwinning. Neede maakte helaas gebruik van dat extra beetje ruimte, 3 kansen en 3 doelpunten: 0-3. Gezien het spel mogen we optimistisch zijn en komen de punten vanzelf. We willen Jorn en Ben van de JO13 bedanken voor het mee voetballen, allebei super gedaan. A.s zaterdag uit naar Meddo. Komt allen.