KSV JO9-2 kan VIOD niet voor tweede keer verslaan

Vandaag moest de JO9-2 voor de tweede keer dit seizoen uit naar VIOD in Doetinchem. De eerste wedstrijd destijds werd met 4-3 gewonnen en betekende de eerste overwinning ooit voor de JO9-2.

Met dit in gedachten reden we in alle vroegte richting Doetinchem. De avond ervoor hadden de meesten een feestje gehad van de speeltuin, dit werd al snel duidelijk toen het behoorlijk rustig was in de auto. Eenmaal op het veld kwam Kyan erachter dat zijn shirt nog in de kleedkamer lag en dat deze nog heel snel opgehaald moest worden omdat de wedstrijd op het punt van beginnen stond.

Al snel werd duidelijk dat dit VIOD een maatje te groot was voor KSV. Ondanks goed keeperwerk van Lisa kwam VIOD al snel op voorsprong. Voor hadden Sem en Jurre nog een kansje op een doelpunt na goede acties van KSV. Na de ranja begonnen we vol goede moed aan de tweede helft en probeerden we minimaal een doelpunt te maken. VIOS was ook in de tweede helft een maatje te groot, maar toch kregen we nog een paar kleine kansjes op een doelpunt. Stijn was heel dichtbij, maar een goed ingeschoten bal werd goed tegengehouden door de keeper van VIOD.

Dan maar de penalty’s winnen. Door goed keeperswerk van Lisa en een prachtige knal in de kruising van Cas werden de penalty’s overtuigend gewonnen en konden we toch met een goed gevoel richting Vragender rijden.

A.s. zaterdag thuis tegen Fc Trias op sportpark de Bult, aanvang 09:30 uur,

Tot dan,

Groeten KSV JO9-2