Nieuwe shirts voor dames KSV/Erix

KSV/Erix Vrouwen 1 ontving afgelopen zondag 29 september nieuwe shirts uit handen van eigenaar Demi Gierkink van de nieuwe shirtsponsor GBM Gierkink Bouw & Montage uit Lichtenvoorde.

De jonge en enthousiaste Demi Gierkink (20) werkte na zijn middelbare school drie jaar in de bouw en begon dit voorjaar zijn eigen bouwbedrijf. „Ik werk samen met diverse ZZP’ers in de bouwsector en doe diverse opdrachten zoals het bouwen of verbouwen van winkels of woningen. Ook smeren wij vloeren en realiseren wij complete badkamers”, vertelt Demi.

Zijn vriendin Fleur Ribbers is speelster van het damesteam met meiden uit Vragender en Lievelde. Het team voetbalt de komende drie seizoenen in Vragender nadat het de afgelopen drie jaar in Lievelde speelde. „Ik wens de meiden de komende seizoenen veel succes in hun nieuwe shirts”, zegt Demi, die zelf voetbalt in KSV 4. De eerste wedstrijd in de nieuwe shirts tegen FC Trias VR2 wonnen de dames met 5-3, door drie doelpunten van Marleen Hahné, één van Merle Waenink en één van Demi klein Gunnewick.

Fleur Ribbers (links) en aanvoerster Merle Waenink laten de nieuwe shirts vol trots zien. Ze zijn heel erg blij eindelijk weer in het groen/wit van KSV te mogen spelen. Joop Kroezen van de Sponsorcommissie van KSV Voetbal (rechts) bedankt Demi Gierkink voor de shirts.