Voorlopige teamindelingen senioren seizoen 2018-2019

Na een lang seizoen, met als belangrijk resultaat handhaving van ons 1e (heren) elftal in de 4e klasse, zijn we achter de schermen al volop bezig geweest met het volgend seizoen 2018-2019.

Dames:
Vanaf volgend seizoen zal er 1 Erix/KSV dames zondag elftal bestaan, en twee 7-tegen-7 teams die periodiek op vrijdagavond voetballen. Het dames elftal zal haar wedstrijden op de zondag in Lievelde spelen, en van de 7-tegen-7 teams zal er 1 team gastvrouw zijn in Lievelde en 1 team in Vragender. Het dames elftal traint op dinsdagavond om 19:30 uur in Lievelde; en op donderdagavond om 19:30 uur in Vragender. Wanneer de 7-tegen-7 teams trainen wordt nog overlegd en wordt later bekend gemaakt.

Hierbij de dames teamindelingen voor komend seizoen.

Heren:
Zoals eerder al gemeld is zal met ingang van volgend seizoen een 35+ team ingeschreven die periodiek 7-tegen-7 wedstrijd gaat spelen op de vrijdagavond. Zie ook https://ksv-vragender.nl/aankomend-seizoen-35-competitie-op-vrijdagavond/.

Ondanks de invoering van deze 35+ competitie op de vrijdagavond, zijn we er toch in geslaagd aankomend seizoen weer 5 senioren elftallen op de zondag op de been te brengen. Dit komt doordat er 8 (talentvolle) spelers van Onder-19 overkomen, en dat een aantal oud-leden weer gaat voetballen op de zondag. Invoering 35+ en doorstroming jeugdspelers heeft er voor gezorgd dat een aantal teams er wat anders uitzien dan afgelopen seizoen.

Afgelopen seizoen hebben een aantal leiders aangegeven te willen stoppen. Inmiddels hebben we voor de meeste elftallen de technische staf rond.

Hierbij de voorlopige heren teamindelingen voor volgend seizoen.

Zoals aangegeven gaat het hier om een voorlopige teamindeling. Na de 3 bekerwedstrijden van KSV 1, 2 en 3 zal er een definitieve teamindeling volgen voor alle senioren teams.

Training:
Selectie (KSV 1 + 2)
De eerste training van de selectie (KSV 1 + 2) is op zondag 12 augustus om 10:30 uur. De selectie zal op dinsdag- en donderdagvond trainen, aanvang 19:45 uur. De selectie traint op de dinsdagavond samen. De donderdagavond zullen KSV 1 en 2 apart trainen; waarbij de spelers van KSV 3 met KSV 2 mee kunnen trainen. De trainingen van de selectie zullen net als afgelopen seizoen worden geleid door Wim te Nijenhuis (KSV 1) en Herman Duijn (KSV 2).

Lagere elftallen (KSV 3, 4, 5 en 35+)
De lagere elftallen trainen dinsdags om 20:00 uur onder leiding van Hennie Wesselink. Onder de lagere elftallen vallen dit seizoen KSV 3, 4, 5 en de spelers die uitkomen in de 35+ competitie. De eerste training van de lagere elftallen is op dinsdagavond 21 augustus, aanvang 20:00 uur.

Bekerwedstrijden en start competitie
KSV 1, 2 en 3 zijn ingeschreven voor het beker toernooi. De speeldata van het bekertoernooi zijn zondag 2, 9 en 16 september. De competitie zal een week ná de laatste bekerwedstrijd van start gaan: op zondag 23 september.

We wensen iedereen hierbij alvast een goede Zwarte Cross en een sportieve zomervakantie toe. Tot volgend seizoen!

Technische Commissie,
Maarten Wieggers, Marijn Visser en Niels Hegeman.

Links naar:
Erix-KSV dames seinioren – voorlopige teamindeling 2018-2019

KSV heren seinioren – voorlopige teamindeling 2018-2019_20180712